2008-10-28

Intet är som IKEA en tisdag

Tisdagar på IKEa är stilla och lugna. Inte mycket folk och ordentligt med ledig personal att tillgå vid behov. Man kan titta, klämma, känna och provsitta utan att trängas eller knuffas. Ta en kopp kaffe i lugn och ro och betala sina varor med ett leende för det finns ingen kö så långt ögat når.

Tisdagar på IKEA är perfekta på grund av ovanstående.

Utom tisdagar v.44!

De tisdagarna är nästan lika hel-iskt jobbiga som dagarna före jul! Varenda människa inom 10 mils radie har tydligen höstlov och tillbringar detta gladeligen på IKEA i Örebro!

Jag kommer aldrig mer åka till IKEA en tisdag v.44. Mitt blodtryck håller inte för dylika aktiviteter. Det är klart mer lugnande att hoppa bungyjump på Nya Zeeland än att åka till IKEA nämnda dag.

Min chef, varför utsatte du oss för detta?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag+många andra var på IKEA i lördags 3 ggr, i söndags 1 gång, och avrundade med 1 gång i måndags eftermiddag....Men nu är garderoben på plats+ en del annat vi inte visste om att vi behövde...:)

Anonym sa...

Jag var där idag och jag upplevde ingen trängsel. Kanske hade jag turen att komma mellan topparna.

Pangbruden sa...

3 ggr i lördags!!! Det får man nobelpris för:-)

Eko.. Ja du måste haft tur:-)

Monica sa...

borde du ju ha tänkt på att det är sportlov o lönevecka;)

Majsanochmalla sa...

Kräks... Tål fan inte IKEA! Usch och fy!

Pok

Mallahatarträngselbralla

Pangbruden sa...

Som sagt Mallan.. är vi twins eller?

monica.. tänkte inte på det:-)

Anonym sa...

Oj... ja jag hade lika gärna kunnat vara på IKEA igår, som tur var fick jag andra planer. Låter asjobbigt... Trängsel överhuvudtaget i mitt tillstånd känns som ett fängelse just nu!

KRAM