2008-10-19

I afton ölprovning i det lilla

KP raringen är inte bara en extremt duktig pistolskytt han är rätt smart också. Han medförde en laptop med trådlöst bredband så nu kan jag sitta och blogga i bilen på vägen hem.

Självklart gjorde han inte detta för min skull, utan för sin egen. Nu har jag mer tid med honom när vi kommer hem ikväll och fastnar inte framför era bloggar:-)

..och där tog batteriet i laptopen slut:-)..Det blev svart i rutan:-)

Hemma igen och jag kan fortsätta mitt inlägg innan jag tar en välbehövlig dusch. Efter det ska vi provsmaka en ny Stout från mitt favoritbryggeri Nils Oscar. En coffeestout som vår vän bryggare Malte förärat oss för provsmakning. Ett utlåtande kommer. Nej Nils Oscar är inte mitt favoritbryggeri pga Malte. Jag är ingen öldrickare men om jag tar en öl vill jag att den ska smaka gott. Det lilla bryggeriet har en känsla för kvalitet och god smak vilket jag uppskattar. Jag vill kunna njuta av mitt glas öl de få gångerna jag dricker det och då väljer, åtminstone jag, ur Nils Oscars sortiment. Deras ölsorter står för hög kvalitet, kärlek till brygden och känsla för hantverket, och det märks på smaken.

Trevlig kväll alla därute..nej jag är inte sponsrad.. bara ärlig:-)

5 kommentarer:

Monica sa...

jag gillar inte öl som är för söt eller mörk och för mycket humla , just nu dricker jag sigill från Åbro kravmärkta , tänker på miljön vettdu *puss*

LJ Media sa...

Nils Oscars historia är ganska ball. De har ölprovaraftnar där man får (förutom testa olika öl) veta bryggeriets historia. Jag rekommenderar varmt ett besök på Kungsholmen och en ölafton hos dem.
Killen som leder provarkvällarna är ett superproffs som kan rubbet om öl.

Anonym sa...

Sorry lj media! Bryggeriet har flyttat till Nyköping. Annars är det ingen skillnad.

LJ Media sa...

Åfan, Malte. Då får man sikta in sig på sista kvällståget hem efter nästa ölprovning då:-)

Anonym sa...

Shit alltså... vad är det här för brud... Hade jag varit 40 bast så hade jag velat gifta mig med dig direkt. En kvinna (!) som är intresserrad av både skytte och fiske?!?! Säg inte att du gillar fotboll också för då finns risken att jag friar till dig trots att jag bara är 20...