2008-12-14

Skönhet

Läste i någon dansk blaska på nätet att man korat världens vackraste kvinnor 40 plus. De som toppar listan var Demi Moore, Teri Hatcher, Halle Berry mfl. På ett ställe stod att läsa "Hon är vackrare nu än när hon var 30, hur bär hon sig åt?"

Ja vad tror ni, hur bär dom sig åt de vackert slimmade filmstjärnorna som ser ut som 25 vid en ålder av närmre 50. Vad tror ni? Är det dyra krämen, massa sömn, bra kost och goda gener som gör att de ser yngre ut år efter i stället för tvärtom?

Nehej inte det nej...

Just det, det stavas operationer. Nål och tråd och lite silicon. Dammsug bort fett ur lår och mage, fyll ut lite här och dra åt lite där. Ett och annat stygn plus lite slipning på det och vips, simsalabim så har kirurgin skapat om dig till en 25 åring igen. Visserligen med läppar större än Gran Canyon och ögon snedare än en kines men du är slät som en tallrik med filmjölk i hyn.

Jag hade gillat en lista med vackra 40 plussare som inte var det på konstgjord väg, nu blev det en lista över bäst opererade..

Suck..

Varför ska det vara så jobbigt och svårt att våga åldras. Att inte se skönheten i ett vitt hår och en mjuk varm rynkad kind.

I min värld, är och förblir, min nu avlidna mormor den vackraste kvinnan som fanns.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju lite dummt att bara ta opererade skönheter, det borde ju inte räknas!

Anonym sa...

De som är opererade hör inte till samma klass alls så det så!!
Ewa

Anonym sa...

I Kina har dom skönhetstävlingar där enbart skönhetsopererade får delta. Det var visst en tjej som lyckats ta sig till final utan att vara omgjord men hon blev diskvalificerad.

Pangbruden sa...

Ja se kineser...

Anonym sa...

Skönhet ligger ju som bekant i betrakarens ögon. Att tidningar har fel linser isatta vet i alla fall jag sedan länge.

Anonym sa...

Ja, jag vill inte va vacker med en klädnya i nacken.

Rynkor och skavanker tillhör livet, en del av charmen helt enkelt.

LJ Media sa...

Uggla gjorde en låt om detta fenomen för massor av år sedan. Titeln är Doktor Rembrandt. Überaktuell även i dag tydligen:-)