2008-12-19

Äntligen jullov!

Säga vad man vill men det finns fördelar med att arbeta på den lilla orten. Går in på bolaget, ingen kö:-) Inom loppet av några minuter är jag ute igen. Några hundralappar fattigare men ett antal rödvinsflaskor rikare. Och ja ni läste rätt, ingen kö!

Likadant på den lilla ortens Coop. Ingen kö, helt ok priser och framför allt, ingen kö! :-)

Jag gillar inte köer. Jag skulle vilja påstå att jag avskyr köer. Alla köer. Framför allt så avskyr jag bilköer.

Hur som helst nu stundar jullov för eders Pangbrud. Morgondagen bjuder på en mindre klubbtävling, skinkskjutningen. En tradition äldre än mig. Skjuta lär man inte kunna göra det var så länge sen så jag får väl damma av pangen först men det ska bli riktigt roligt att få träffa alla igen.

Och du Stina.. TACK! Det värmde och gjorde mig väldigt glad! En riktigt fin god jul till dig med! Hoppas ditt nya år även kaninnefatta en egen liten blogg, du har redan en trogen abbonent:-)

Fin kväll alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag hatar köer med !!!
ha ett skönt jullov ;) Monica

Den allvetande brädhögen sa...

Hehehehe...
Eller kanske: Ho,ho,ho!
Vi får väl se hur det blir med bloggande. Än så länge är det roligt att snylta hos andra!

Anonym sa...

Tänk, det finns de som tycker om att köa. På fredagskvällen och lördagskvällen går de ut och ställer sig i den längsta kö de kan hitta. När de väl har kommit in, betalt garderobsavgift och inträde tar de sig en drink eller öl och frågar sig runt om var det finns för fler köer. Sedan plockar de ut sina kläder ur garderoben och går ut och letar reda på nästa kö. Jag förstår mig inte på det beteendet.

Anonym sa...

Vem gör det:-)

LJ Media sa...

Skjuta och träffa alla igen...
Det lät farligt:-)
Lycka till med skinkskjutningen och ha ett nice jullov!