2008-12-29

Shopping


Tog vägen förbi Intersport och köpte nya slalomhandskar. Inga dyra dock. Lika bra tänkte jag, jag tappar ju bara bort dom.

Väl hemma började jag packa inför fjälläventyret och vad hittar jag då? Jo ett par nya slalomhandskar som jag köpte till mig själv på rea i våras..!! Kan det vara begynnande alzheimers månne?

Vad jag däremot inte hittade var mitt microfleeceunderställ, ni vet shell 2. Utan det så fryser jag verkligen arslet av mig så när KP raringen kom hem fick han snällt följa med till Stadium för inköp av ett nytt.

Där hittade jag den snyggaste skidjackan i mannaminne! Den skulle passa perfekt till min nya hjälm. Jag provade och vred och vände på mig i en halvtimme innan jag resolut lade tillbaks den. Med sorg i hjärtat men jag kan inte ödsla några tusen på en jacka till! Jag har så många jackor (bla tre skidjackor) att jag kan föda halv grannskapet med både vinter och sommarytterplagg.

Men fin var den.. brun med lite rosa detaljer och sköna extralånga innerärmar med tumgrepp:-) Det kanske blir rea längre fram... :-)

Ett par riktigt bra och lyxiga skidstrumpor investerade jag däremot i. Jag hatar att få ont i fötterna bara för att strumpan inte sitter som den ska!

-17 grader på Högis idag.. -12 i Lindvallen med blåst.. ihhhh.. bäst att packa ner en fleece till.

På bilden ser ni mitt och Bästastes breda frusna arslen från i påskas:-)

6 kommentarer:

Daniel sa...

Brun med rosa volanger - ser framför mej hur vacker den e! Hoppas den reas rejält!

Anonym sa...

jag vill byta min hjälm mot en vit bara för att matcha min nya skidjacka ... ligger i stora förhandlingar med mig själv

Anonym sa...

Jag förstår dig Eko:-)

sofie sa...

Hoppas att ni får kul och mysigt.Kram

Anonym sa...

Haha! Inte lätt när alsheimern slår till. Önskar dig en härlig tid i fjällen :)
Ewa

Anonym sa...

Tänk att vi oxå var där hela påskveckan!!
Hoppas verkligen att ni får bra skidväder min vän!!
Kram lena.