2008-12-08

Klappat och klart!

Det jag ogillar mest är att det idag helt plötsligt bara finns två alternativ att rösta på. Röstar jag på sossarna åker jag på miljöpartiet, röstar jag på centern följer moderater och KD med som ett brev på posten. Min valfrihet har begränsats. Jag har inte längre sju partier att välja mellan, jag har två allianser.

Jag ogillar detta skarpt.

Det jag däremot är väldigt förtjust över är att i stort sett så är samtliga av mina julklappsinköp avklarade. Återstår endast en sak till dottern och hon vill ha en ny säng så det har jag lovat att vi ska åka och titta på nästa vecka.

Är det något eders Pangbrud undviker så är det julhandeln. Men en måndagkväll på stora köpcentret är klart acceptabelt. I synnerhet veckorna innan lön och barnbidrag.

Vad det blev? Njae vad tomten har i säcken är en väl förborgad hemlighet men såpass kan jag avslöja att sonen, Fjunet ni vet, inte får en rakapparat i år:-)

Därtill har han allt för mycket fjun.

8 kommentarer:

LJ Media sa...

Rakapparater är inte bra. Min kusin lämnade in sin för lagning. Lite dyrt att hämta ut den, men biträdet förklarade att de fått byta ut varenda del i den. När han startade den i läget "grov skäggstubb" hördes Carolas väna stämma. Han hade fått in P3. OBS. Storyn är inte sann, men kul. Nuförtiden ser ju all hushållsutrustning klonade ut:-)

Anonym sa...

Här är nästan alla klapparna avklarad och det känns väldigt bra:)Förstår att du längtar efter dottern,hon har säkert massor att berätta när hon kommer inatt.
Måste ju ha varit häftigt att sjunga inför så många:)
Jag skulle ha varit så stolt mamma att det knappt gick att prata med mig hehe!!Ha det bäst vännen, kram lena.

Majsanochmalla sa...

Solo för 400 pers..

Fattar att du nästan förgås av stolthet!

För det gör även jag!

Pok

Mallaglädjebralla

Anonym sa...

Julklapparna klara!!!!! Det är inte klokt vad du hinner med....
trots sängbärning, matlagning,snöskottning, städning och vindrickning hos mig. Tack för hjälpen

Storasyster sa...

Jag blir väldigt avundsjuk, önskar jag hade köpt någon julklapp överhuvudtaget, jag som ääääälskar att köpa julklappar... Men men det blir intensiiiivt veckan före jul :D//Sol

Anonym sa...

Hahahah tack för den LJ:-)

Bästaste: Vi drack faktiskt glögg också:-)

Anonym sa...

Jag köpte mig en laddning julkort i går. Ska sätta mig en kväll och gå igenom till vilka jag ska skicka de så har jag klarat av mitt julstök.

Pangbruden sa...

Lennart.. DET är det enda jag inte gör..