2008-12-26

Knäck i kolan

Jodå visst har vi snö, den föll så vackert på julafton och vi tilldelades även 5 minusgrader och solsken i dagarna två. Men underbart är som bekant kort och idag har vi närmat oss nollstrecket och himlen är återigen novembergrå.

Den här snön har nog satt sin sista potatis. Om den nu någonsin har satt någon.

Dagarna går i sakta julmak här. Vi äter, läser, ser på film och sover. Det var år och dag sedan jag sov så här länge på morgonen:-) Tur det är promenadväder för den här julen kommer definitivt kosta mig några pluskilon. Äter vi inte här ja då är vi hos någon släkting och proppar i oss. Vi firar en högst vanlig jul. Men en fridsam jul.

Den är så j-a fridsam att man blir alldeles såsig i skallen, inte en endaste åsikt har jag att framföra. Folk blir skjutna på Casinon och vapendebatten blossar upp. Jaha tänker jag och stoppar in ännu en knäck i munnen. Det brinner i hyreshus och Israel är på väg in i Gaza med kraft. Och svarar min loja hjärna, ge mig en tryffel eller skinkskiva till.

Men nästa vecka ska benmuskler och hjärnceller motioneras i slalombackar och runt TP-bordet. Eders Pangbrud ska tillbaka till gammal vass form!

God forsättning alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det samma till dig Honey :-) kramar från småland,monica

sofie sa...

Det samma önskar jag dig.Hallsta backen är öppen:-)Kram

Anonym sa...

Tittade just på webbkameran över Stortorget i Örebro och såg att den vackert vita snön har regnat bort. Trist. Har även läst lite nyheter på webben och undrar lite lätt vad det är med folk ibland. Själv håller jag mig alltid för mig själv under julen och låter alla andra fira och göra vad de vill. Tycker det är enklast så, en del människor jag känner blir så konstigt stirriga och underliga?