2008-12-09

Hemma igen och på väg

Iförd reflexväst mötte jag min dotter vid bussen i natt (Den passerade från Skavsta på vägen där vi bor).

Jag behöver väl inte skriva mer om det. Mitt barn är hemma igen. Likt sin mor hade hon vandrat shoppinggatorna upp och ner utan att handla någonting. Inget dög:-) Äpplet ja det faller ju som bekant inte långt från stammen.

Allehanda pund hade hon med sig hem som nu ska växlas in till svenska riksdaler och spenderas i julhandeln. Kanske även jag varit snäll i år:-)

Hon hade även med sig en särskild inbjudan till mig att komma och besöka värdfamiljen, jag hade tydligen gjort ett starkt intryck på modern när de var på Sverigebesök under julkonserten:-) Jag undrar hur var det mitt berömda uttalande "En del par har separata sovrum vi har separata hus" som gjorde det:-) Jag ska starkt överväga det hela då England är ett trevligt litet rike.

Hon avslutar min dotter, hon avslutar grundskolan. Jag märker det så tydligt. Sista julkonserten och sista Englandsresan och hon tycker att det känns bra. Tidigare i höstas var hon inte redo för gymnasiet men likt alla andra så är hon på väg.

På väg ut i vuxenlivet:-)

3 kommentarer:

✿Ewa sa...

Så härligt att ha dottern hemma igen :). Med pengar i fickan och inbjudan till dig.

Ja, det är en speciell känsla när man uppmärksammar att vissa saker nu är sista gången...och att det kommer nya saker in i deras liv, nya utmaningar och en massa val och nya vänner och intressen :).
Kram

Anonym sa...

Skönt att få avsluta ordentligt innan hon börjar på något nytt.

Monica sa...

skönt att hon är hemma;)
2 hus men dom ligger väl inte i samma trädgård?