2008-06-27

Yeeeeees!

Fick halvtidsresultaten i allsvenskan. Vi har vunnit samtliga matcher både i sport och standard! Detta mina vänner innebär att jag och gäddorna leder både div 1 i sport och elitserien i standardpistol. Vilken kick! Vi är inte top 10 skyttar men vi är tre stycken damer med jämna resultat och med en hög lägstanivå. Många lag har en superduktig skytt men två dåliga och det är missgynnsamt när det kommer till lagtävlingar. Det här var riktigt roligt!

Doktorn var en rolig rackare:-) Det är musklerna som spökar så någon cortisonspruta tyckte varken han eller jag var nödvändig. Inflammationshämmande tabletter, sjukgymnastik och spikmattan ska nog göra susen. Spikmattan var han mycket intresserad av, kunde tänka sig en egen:-) Sen pratade vi pistolskytte, länge och grundligt. Han är såpass intresserad av sporten att han allvarligt funderar på att anmäla sig till nästa kurs:-) En riktigt skön lirare den doktorn. Me like:-)!

Trevlig helg alla, nu far vi norrut!

3 kommentarer:

Nickedockans blogg sa...

åhhoppas din arm blir bra snart och tack för alla de fina komentarerna.. kunde inte svara på demmen läsa gick bra... kramar om dig...

Anonym sa...

Undrar om spikmattan funkar mot sexuell frustration...eller jag undrar inte, jag tror faktiskt jag vet...

Anonym sa...

Roligt. Håll i så har ni chansen att vinna.