2008-06-25

Märkligt fenomen

Det är ju märkligt. Här satt jag i godan ro på jobbet och plockade lite i högar, dvs satte in i pärmar. Jag hade tänkt mig att starta semesternedtrappningen. Men så fort chefen visar sig blir jag överbelastad av jobb. Han har tydligen samlat på sig massa jobb som nu måste bli klart i sista minuten. Jag har sagt det till min chef förr och jag säger det igen. Framförhållning tack!

Sköt en allsvenskeomgång igår och nu väntar vi spänt på resultaten från halvtid. Förra året när vi hade noll förväntingar fick vi en glädjechock när vi öppnade kuvertet. Vi ledde serierna både i Sport- och Standardpistol. Till slut vann vi Div 2 i Sport och kom tvåa i elitserien i Standardpistol. I år har vi skjutit bättre men i Sportpistol tävlar vi numera i div 1 så vi har ingen aning om hur vi står oss i förhållande till de andra lagen. Men kul är det och nyttigt.

Solen skiner, kanon för då kan jag klippa gräset ikväll. Bästa motion man kan få i synnerhet när man är ägare till en 1100 m2 stor gräsmatta:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har också en gigantisk tomt. Men gräset har knappt växt något de senaste veckorna! Så den enda motionen jag ser framför mig är den där armrörelsen när jag ska få i mig den dagliga semestersdrinken...

Pangbruden sa...

Ja men du kommer att få snygga armar! Alltid något;-)

Anonym sa...

Småplättar, när min mor klipper gräset på sin åkgräsklippare tar det uppåt sex timmar. Tur att hon är pensionär så att hon hinner mellan regnskurarna.