2008-06-17

Semesterplaner

Med knappt 9 dagar kvar att arbeta innan semestern börjar vi så smått få ihop våra semesterplaner. Nu har jag ju redan varit i Alsace och teensen är i Californien ett par veckor som ni nog vet vid det här laget. Men den hederliga familje och kärlekssemestern ska ju även den genomföras.

V 28 går SM i pistolskytte av stapeln i Kristianstad. Både jag, KP och ynglingen ska tävla så hela veckan har vi hyrt en villavagn därnere. Alla barnen och båten släpas med så det blir tid för fiske, sol, bad, shopping, skytte och en och annan Åhusglass. Goda vänner har bokat platsen bredvid oss så det blir en trevlig vecka. Efter det ska troligen jag och bästaste ta en Dalarnatur det har blvit tradition. Dalarna, regn och en flaska Campari:-) Jag och KP ska ha en "baraviochkärlekensemestervecka" v 31. Jag gillar Danmark, KP vill till västkusten det kanske blir Åland:-)

I slutet av Augusti ska jag och gäddorna skjuta sportskytte-SM, vi har ju ett brons att försvara. Just nu funderar vi på att boka på Hässelby slott, ståndsmässigt men så är vi ju inte vilka pangbrudar som helst.

Lite husfix är nog även det nödvändigt i synnerhet om vi någon gång ska lyckas synkronisera oss såpass att vi kan flytta ihop.

Så skönt att ha en härlig lång sommar framför sig. Planerna är många och skönt ändringsbara, vinkällaren är full, en trave olästa böcker finns lagrade och självfallet blir det sol.

Som sagt 9 arbetsdagar kvar...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det SKÖNT att "bara ta det lugnt" på semestern???
*hihi*

Mia

Anonym sa...

Du börjar semestern samtidigt som mig tror jag, fast jag har inte börjat räkna ner dagarna som du. Det ska jag genast börja med, JAG VILL HA SEMESTER!! Det blir familjen Taikon som åker ner till Kristianstad låter det som, har ni hyrt långtradare..?

Anonym sa...

fullt ös med andra ord ! När ska ni vila hahaha *ler'// Monica