2008-06-09

Om mat och skryt

Bukfylla utgjorde aftonenes brödföda. Inte särskilt gott men mättande var aftonens oxpytt. Men som ynglingen sa, dränker man den i ketchup så slinker den ner. Han har fått sig en duvning idag och insett ett och annat. Synd bara att man till slut tvingas ta till ytterligheter som mormor.. men det hjälpte och det var gott nog.

Dottern övar och övar. Imorgon är det premiär med bandet som ska spela för åk 9 på deras avslutningsbal. Pratade med rektorn idag och han meddelade att detta var ett hedersuppdrag för "the best of the best". man sträcker på sig! :-)

För er som kan, läs mogondagens NA. Ynglinges klass har tydligen vunnit första pris för årets roligaste skolkatalogbild. självaste Hjalmar var prisutdelare. Hur dom såg ut? Tja hela klassen var zombies, ynglingen med en blyertspenna rakt in i pannan. Vi har en arsenal med Halloweensmink. sårvax, blod, sot ja name it. Inte vet jag om Zombies är så kul men jag är ju inte 16 år längre:-)

Skrytigt värre blev det här inlägget och det är inte slut än för både jag och ynglingen persade i sportdelens duell i afton:-) Gick riktigt bra, han föreslog att vi skulle vara osams lite oftare så vi sköt bättre, tål att tänkas på minsann:-)

Dagen blev värd att fira, jordgubbar och grädde till efterrätt, svenska jordgubbar..! Om inte annat så behövdes det efter den skröpliga middagen.

I morgon får vi fira mera.. men mer om det i ett annat inlägg

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man SKA skryta om sina barn. I synnerhet i sin EGEN blogg! Men om man är en präktig jävla kärring som bor på en gata ca 3,5 mil väster om Sthlm så får man INTE skryta om sina barn ;-)

Så dottern skall uppträda????? Åh jag längtar tills det är dags för mina tjejer. Jag var själv en teater- o sångapa som uppträdde på alla avslutningar :-D

KRAM!

Anonym sa...

Du får visst skryta om dina barn! Och så söta som dom är så skryt mer!!! :-) dottern rä en blivande rockstjärna minsann:-) KRAM i massor

Anonym sa...

Hittar inte Zombies i tidningen. Jag letar och letar, som vanligt.
Synd att jag inte kan vara med på avslutningen....

Pangbruden sa...

Kommer imorgon antar jag.. leta noggrant då:-) Släng inget vad du än gör.. Här i Hallsberg har vi en annan upplaga!