2008-06-22

Eftermiddagskaffe med besvär

Vad glad jag blir.. En hel j-a kanna kaffe har runnit ut på köksgolvet. Mitt nyskurade köksgolv! Med min nya fina handvävda trasmatta som jag vann förra helgen. Kökskåpen under bänken är vackert brunrandiga. Jag jublar av glädje. :-/ I godan ro skulle jag ta en kopp kaffe efter maten, laddar bryggare men termosen som det ska rinna neri hamnar snett varpå allt kaffe rinner ut. Det var bara att kavla upp armarna och börja torka. Den svada jag har lust att skriva nu lämpar sig inte i en blogg.

Tidigare har vi varit på skjutbanan en sväng jag och KP. En hemmabanetväling skulle skjutas. Armen håller något sånär men en helmatch i sport skulle jag inte fixa än. Men ge mig ett par dagar till med tabletter så kanske jag blir fit for fight igen. De tre första serierna gick bedrövligt ag hamnade låååågt. Men efter att ha skruvat upp siktet så spottade jag upp mig rejält så slutresultatet landade på mitt nya snitt. Jag har höjt mitt snittresultat sedan förra år och det är kul att orka hålla snitt även om man börjar dåligt. Nu är det iofs en bit kvar till det snitt jag hade för 15 år sedan men i precision tar det tid och kräver en del träning och som ni vet är jag inte den mest träningsbenägna;-)

Pojkarna skulle ut på sjön och fiska men jag tackade varsamt nej. Lika bra att ladda inför nästa veckas jobb. Den sista "helvecka" jag gör innan semestern.

Teensen har varit borta i en vecka nu och det börjar kännas. Att inte ha den dagliga kontakten med mina barn är oerhört främmande för mig. Får trösta mig med kvällstidningen och läsa allt om de nya fotbollsidolerna.

Inga kommentarer: