2008-06-30

Uppdrag till PapaMac

Ja vad är det för konstig rubrik nu. Ni gör bäst i att läsa så ska ni få veta.

Det finns en del platser i Sverige där jag inte skulle förlägga min semester. Dit hör Grängesberg, Laxå, Storå, Hagfors, Storfors och liknande. Det är säkert helt ok platser att bo på men jag har svårt att föreställa mig själv semestra på orter som påminner om dessa. I dagarna stod att läsa i den lokala blaskan om sonens f.d rektor. Den bästa rektor en skola kan ha, Mr R. Han skulle tillsammans med sina barn under tre veckor åka moped till Torsby! Inget ont om Torsby men hur kommer det sig att man vill förlägga sin semester där? Och vill man nu åka på mopedsemester så varför till Torsby? Det här förundrar mig så till den milda grad att jag skulle vilja att du kära bloggis Papamac går runt i ditt Torsby med en liten kamera och förevigar byn så att jag får en rimlig förklaring till detta spörsmål. Jag måste ha missat något.

Skulle det vara ett trevligt litet uppdrag såhär under sommarlovet? I sådant fall så tackar jag allra ödmjukast på förhand.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Uppdraget mottaget och kommer att genomföras.

Anonym sa...

1. Åka moped...
2. Torsby.
3. Hur är det att jobba för honom...?

Anonym sa...

Magnus: Tack!
Frippo: Han är toppen! Både personal och elever avgudar honom. på jobbet går han omkring i svart kostym och på fritiden är han med i en hojklubb..dvs skinnväst och HD!

Nickedockans blogg sa...

ha ha.. jag håller på det fullast med om att det verkar lite udda att mr R ska till Torsby.. måste finnas något där som jag missat :( ja ja det är olikheten hos oss alla som inspererar till nya äventyr...:)

Anonym sa...

Är inte Torsby orten med de flesta "raggarbilarna"?

Anonym sa...

Torsby är Sveriges biltätaste kommun iaf, och ja, de flesta är nog raggarbilar :-)