2008-06-02

Tre i en

Tre tävlingar i en. I kväll har vi skjutit sportskytte. Dels rörde det Örebroserien, dels Örebromästerskapet och så passade jag och Gammgäddan på att skjuta vår allsvenska. Allt på samma tavlor. Hur smidigt som helst.

Och jo det gick riktigt bra, den s.k duellen fungerade hyfsat i dag. Duell tänker ni? Duellerar ni? Jajamensan det gör vi, det är jag mot tavlan. I sportskytte skjuter man först 6 serier precision därefter skjuter man 6 serier mot en annan, något större tavla som visas i 3s, svänger bort i 7s därefter kommer den fram i 3s igen..dvs tills alla 5 skotten är skjutna. Jättesvårt innan tekniken har satt sig.

Jag var näst bästa dam och kom sexa totalt och det gör mig riktigt glad för jag har inte skjutit sport sen i höstas och kvällens resultat var bland de bästa jag åstadkommit.

Dags att packa.. ska ju jobba imorgon..;-) Badkläderna kanske får följa med, men bara kanske. Shorts och linne är givet däremot.

Ännu en dag på sjön. Det mina vänner är vad jag kallar arbetsdag det:-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!!!

Anonym sa...

Kommit ur formsvackan nu?

Anonym sa...

Jag börjar stabilisera mig så smått... Det har varit bra att skjuta andra grenar än fält ett tag. Som den gode Coach lärt oss

Anonym sa...

Jobbigt jobb...

Anonym sa...

Ja ni ser, man är ju ett orakel när det gäller skytte! Sedn gäller det ju bara att leva upp till det också.. regelbunden träning och allt det där. Förbenade jobb som gör att man inte hinner träna!

Anonym sa...

Du är duktig.. grattis till de fina resulaten... inte för at jag fattar riktigt vad du gör men din placering förstår jag och den imponerar.. blirglad över att du tog tag i skjutningen igen... kramar om dig i massor

Anonym sa...

Gratulerer ;) bra jobbat !! M ;)

Anonym sa...

Tack mina raringar!!!

séra Jónatan sa...

Gratulerar!
Jag trodde att blogginlägget skulle handla om treenigheten, men jag bedrog mig. Bättre lycka nästa gång för mig.

Pangbruden sa...

Séra den behärskar du ju till fullo redan:-) Treenigheten finns ju och verkar iofs i stort och smått.. Kanske därför det gick så bra.. Lite tur hade du allt nu:-)