2008-06-14

Om Internetkrångel, rädsla och fotbolll

Internet har lagt av därute där jag bor. Krångel, så jag tog mitt pick och pack och "flyttade" hem till KP:-) Har lämnat av teensen hos sin far nu. I morgon börjar äventyret i Carlifornien för dom. Jag har ont i hjärtat och ett visst mått av ångest. Folk får säga vad dom vill men jag är rädd att det ska hända dom något. Det är mitt mammahjärta som talar inte mitt förstånd. Jag förbehåller mig rätten att som mor vara rädd ända tills den dag dom kommer hem till mig igen. Under tiden hoppas jag dom har fantastiskt roligt däremot.

Fotbollströjor är på och snacks fixat. Inte för att jag tror Sverige har några enorma chanser mot Spanien men man måste ju hja ändå, och vem vet vi har slagit till förr. Mitt realistiska resultat är 2-1 till Spanien, hopppas jag har fel.

Heja oss!

8 kommentarer:

Anonym sa...

jag tror nog som det ,men hoppas också så klart jag har fel!
Jag hoppas teensen får jättekul, och jag forstår din oro ;) Monica

Pangbruden sa...

Tack monica!

Buzan sa...

men hallå!!?!?!!
Är inte du i Stockholm???
Skit samma. bara du mår bra och har det bäst så är jag nöjd.

Kram

Buzan sa...

phuuu.. coola ner dig... min son är i Japan för andra gången. Första gången tog det mig 3 vecko innan jag ens fick prata med honom.. han hade fullt upp med att vara där... vänner.. du vet.. skitni att du är mamma.. tänk bara att om det var du och din mamma.. hur hade du gjort.. de hör av sig när de kan.. och säkerligen oftare än man kan tro.. låt henne åka ..du har gjort ditt.. och jag vet att du gjort ett skitbra jobb... jsg visste inte att jag gjort det.. men nu är jag skitsäker på det... och du borde vara skitsäker på din sak. du är fan pangis!!! Låt henne åka och låt henne ha frihet.. jag lovar att hon kommer höra av sig... med skype, msn och annat så är det så lätt.... även med tidskilnad.. du vet att du lärt hene vad hon bör veta... ? eller? Skulle du inte vilja detta själv om du var i hennes kläder? Jag vet.. jag är den där morsan som rada n skickart iväg min unge.. men kanske därför jag så lätt kan ge tips... kram

Anonym sa...

Buz: Jag kunde inte åka till Stockholm, bästaste kunde av olika skäl inte fara iväg och eftersom barnen skulle till USA imorgon var det skönt att få vara med dom idag. Vi tar det till hösten i stället. Tack för uppmuntran jag vet i förståndet att du har rätt och dom ska ju bara vara borta i 2 veckor med sin pappa:-) Kram

séra Jónatan sa...

Du hade rätt med resultatet!

Pangbruden sa...

Séra.. synd jag inte spelade på det.. men jag är inte hänfallen åt spel..

Anonym sa...

Ja, du hade rätt, Pangis...Vad gör Sverige utan Zlatan? Snubblar runt på sina fötter och spelar bakåt och ser ängsliga ut. Ja, jag är fotbollsexpert, OCKSÅ....;-)