2008-06-18

Om fotboll och fiske

Fotboll eller fiske? Eller både och. Man kan ju fiska medans man lyssnar på matchen på radio. Det är gösväder och tillfällena ska väl inte gå en ur händerna. Han är kul KP, han messar mig och tycker att jag behöver ut på sjön och fiska lite.:-) Nej älskling jag behöver aldrig fiska det är det du som gör;-) Jag behöver göra annat. Handla mat inför helgen tex, eller putsa mina vardagsrumsfönster och hänga upp nya gardiner. Eller börja röja ur källaren så jag kan flytta någon gång. Sånt behöver jag göra:-)

Däremot har jag inget emot att åka ut på sjön en sväng ikväll. Jag har ju flytoverall, min livlina:-) Man blir aldrig blöt och man fryser inte.

Skuldern värker men nu har jag tagit till storsläggan mot den. En slägga iform av starka värktabletter som även är inflammationshämmande. Så det kan väl vara lämpligt att guppa omkring på sjön ikväll en stund, lite lagom susig sådär. Då somnar man gott när man kommer hem.

För att hjälpa landslaget till vinst i kväll så är jag ju självklart klädd i gul/blå fotbollströja. Försökte förtvivlat ta ett kort på den och lägga ut på bloggen men jag såg inte klok ut på alla bilder och det vill jag bespara er:-)

Heja Sverige

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga du!
Du är som MIG, inte alls för gammal eller för tjejig för att våga ha Gul/blå tröja en matchdag.
VI är så BÄST!
KRAM

Hoppas att värken ger med sig.
Ett tips... det finns "plåster" nu.... med typ Tiger balsam på... som man sätter på det onda.. kalas! Kolla efter såna, annars kan jag skicka ett till dig. Sonen fick med sig hem från "lumpen". Hör av dig i så fall....

Mia

Pangbruden sa...

Tack för det tipset! Och ja vi är nog rätt lika du och jag.. och som du sagt i samma fas i livet.. en skön fas..trots allt:-)

Säger som dig min vän, heja oss!

Flunkbuster sa...

"Starka värktabletter med antinflammatoriska egenskaper" kräver oftast att man inte dricker alkohol minst 48 timmar efter avslutad kur.
Det är annars fara för allvarliga leverskador.
Så nu blir det en alltigenom nykter och hälsosamt alkoholfri midsommarafton för Pangbruden! ;)

Anonym sa...

Bästa boten mot smärta: Hugh Grant! Hans filmer är också ett bättre alternativ än fotbollen.... "Music & lyrics" ska jag se på sovrumsteven i kväll;-)

Anonym sa...

Flunken: Pyttsan! Gäller inte mig.. å andra sidan brukar jag inte dricka några midsommarmängder;-)
Bitte: .. och Kevin Costner..