2008-06-17

Vaknatt

Vaknätter har vi väl alla haft av olika anledningar. Som yngre hade man s.k lussevaka och under studentiden var det olika vakor av allehanda slag mest hela tiden. På den tiden orkade man ju. När kidsen kom stod även en och annan vaknatt på programmet men de var tack och lov sällsynta i vår familj. Teensen sov gott redan som småglin. ;-)

I natt har skuldran besvärat mig så till den milda grad. Värken spred sig och till slut hade jag ont i hela mellangärdet. Visste knappt vad som var rygg eller mage. Ett tag funderade jag på att den var den av läkaren aviserade infarkten som var på gång:-) Jag snurrade runt som en spinnrock i sängen och stackars KP fick inte många minuters sömn. Till slut gav jag upp, tog mitt pick och pack och lade mig på soffan för att läsa. Någon gåpng under sennatten måste jag ha somnat för KP raringen väckte mig varsamt i morse ur en djup sömn och då låg bok och glasögon prydligt vid sidan av mig men jag har inget minne av hur jag tagit av dom. Det jag minns är att jag hade en morbid dröm om blomuppsättningar, bladdekorationer och liknande. Märkligt för det ligger långt ifrån mina intressen:-) Det kanske är fel att kalla denna natt för vaknatt, värknatt är kanske mer passande.

Men det som stör mig mest just nu är alla dessa långtradare som far omkring på vägarna. Dom är precis överallt. Jag kan hamna bakom långa kolonner på väg till jobbet Samtidigt som jag möter åtskilliga 10-tal. Och då far jag på mindre vägar.

Långtadartrafiken har helt klart ökat och med den sjunker min trafiktoleransnivå.

1 kommentar:

Anonym sa...

stakkare hoppas du blir av med värken och får sova bättre i natt!
Håller med dig ang låntradare , vart kommer dom från !
Har dom semester under vinterhalvåret? Monica