2008-06-15

Banskytte i Fjugesta

När inte fältskyttet fungerar så fungerar det i precision av någon anledning. Jag är ingen utpräglad banskytt det tråkar ut mig, mitt tålamod tar slut:-) jag brukar vara bäst på snabbskytte men inte nu. Det var riktigt roligt att skjuta bra, visst en och annan dålig avfyring som resulterade i ett slängskott hade jag men de övriga fina niorna och tiorna kompenserade bra. Jag vann och det är alltid kul:-)

KP hade tydligen en lyckad dag på sjön, trollingtävling. Deras båt kom tydligen på 7é plats. Så det blev en bra söndag för oss båda.

Teensen sitter på planet nu, jag saknar dom redan. 06.30 våran tid i morgon landar dom i San Fransisco. Jag har aldrig varit ifrån dom såhär länge. Även de veckor de bor hos sin far brukar jag träffa dom då de oftast åker hem till mig först en stund (Bussen stannar där) och dottern ringer mig i stort sett varje dag så det är inte underligt att jag har lite ågren. Barnabstinens helt enkelt.

Fin söndagkväll alla vi ska grilla (som vanligt) och läsa helgtidningarna. Perfekt avkoppling innan arbetsveckan drar igång.

1 kommentar:

Anonym sa...

det kommer gå bra och hon får ett av sina livs äventyr uppfyllda just nu , ni kan ju ringa endå? eller ses på msn? ;) Monica