2008-06-11

Om USA och skolavslutningar

Nu har trögjag börjat fatta nya mobilen.. :-) Det tar ett tag, muskelminnet är starkt. Men håll ut och håll huvudet på sne om jag missar en och annan gång.

Stryker och packar åt teensen. På söndag far dom till USA i några veckor med sin pappa och hans familj. Hjärtat blöder av saknad samtidigt som hjärnan unnar dom den bästa av resor. Men jag får inte vara med, inte uppleva allt fantastiskt med dom. Jag kan inte ens fira min dotters 15 årsdag för då är hon i San Fransisco. Jag får vara hemma och vattna deras blommor och katter.

Exet (som oftast är ett schysst och bra ex) mailade resrutten och den verkar fantastisk. Yosemite, Grand Canyon, Las Vegas, LA med nöjesparken Six flags bla, San Fransisco med Alcatraz och Fishermans Warf.. ja en resa att avundas.

Två av tre skolavslutningar avklarade vi har firat i kväll med grillning och paket. Resekit till de stora med böcker i och pyssel till liten Tass. Svensk skolavslutning med tal, blommor och Den blomstertid är lika fantastisk år efter år. Jag och vän Nickedockan grät och snyftade ikapp av stolthet och rördhet. Löjliga kärringar kanske men fina barn skapar sånt:-)

På jobbet är det bråda tider pga av skolavslutningar. fick rycka in och hjälpa bästa sönderstressade kolllegan J under eftermiddagen med slutbetygen till våra studenter. I morgon är jag först ledig för dotterns skull därefter avslutning på gymnsaieskolan...

Undrar när jag ska hinna jobba?

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart ni ska vara stolta!

Usa vill jag också såååå gärna åka till men det får bli en drömresa om några år och då ska vi bland annat till Orlando så att Max och mamma Tina får njuta av nöjesparkerna där!