2009-02-05

Påminnelse

Han är lustig min man, KP raringen. Hans minne är väl i storlek med en reptilhjärnas. Det innebär att han glömmer av och till. Helt ok alla kan glömma.

Men.

När KP raringen har glömt något så skyller han på mig:-) Det är mitt fel att han glömde för att jag inte har påmint honom:-)

Det här finner jag tämligen lustigt varför jag numera brukar påminna honom. Han blir lika förvånad varje gång. Varför påminner jag honom? Tror jag att han glömt?

Que??

Hur jag än gör så har jag arslet bak.

Men kul är det:-)

10 kommentarer:

sofie sa...

Jag tror alla karlar är så där.Kram

Anonym sa...

*TÄVLING! Ja du läste rätt! kika in på bloggen =)!*

Anonym sa...

*TÄVLING! Ja du läste rätt! kika in på bloggen =)!*

Iraq-Lena sa...

Hmmm, ja så gör dom raringarna. Trix har dom för sig. Det finns dom som glömmer sina nycklar hos en bara för att få anledning komma på besök igen för att hämta dom. Har själv råkat ut för det. Gift var han dessutom. Med en annan ska tilläggas. Så se upp med glömskan! Visst kul är det :-)

Anonym sa...

Jag tycker att du har stort tålamod...
:o)

Å så använder jag dina kommentarer till Monica, igen!
Det går inte... hur jag än gör att lägga kommentarer hos dig.. jag har provat ALLT, dator bara står still händer INGET!

MiaiGävle

Anonym sa...

KUL? Jag hade blivit irriterad...

Pangbruden sa...

Korven.. Nej sånt garvar vi båda åt.. :-)

Anonym sa...

Karlar är svåra att få nöjda ;)

Anonym sa...

Jag är fascinerad över hur olika funtade vi är, trots att vi är av människosläkte båda könen. Det är väl det som gör att det finns spänning (!), attraktion (!!), irritation (?).

Malte sa...

Eftersom jag har ett bra minne har jag ingen förståelse för att det skulle vara könsrelaterat med dåligt minne. Jag har under hela min uppväxt trott att det var tvärt om ända tills jag träffade en kamrat som just agerar på det viset som ni beskrivet och jag tyckte i början att han var väldigt udda.