2009-03-22

Vi kommunicerar

Min KP är en man av få ord. Jag är en kvinna med många ord. En svår kombination kanske men det händer att vi får till det och kommuniserar riktigt bra.

Dom här bra samtalen som leder oss framåt.

Vi har förivsso sällan dåliga samtal när vi väl har dom:-) Är det tex något jag undrar eller funderar på, typ att någon sagt något som jag tycker låter lite märkligt, ja då frågar jag rakt av utan krusiduller och får svar. Oftast är det till "baktalarens" nackdel vilket är intressant.

Att försöka så split mellan mig och KP kommer nog aldrig att lyckas, om nu någon skulle komma på en sådan befängd idé i vår ålder:-)

Vi pratar bra och ibland får vi till de där djupa bra kommuniserande samtalen.

Jag tror bestämt att vår kärlek håller. KP vet och jag tror.

Men så är jag ju kvinna också:-)

Vad vi pratat om? Nej det låter jag stanna mellan våra väggar. Våra privata, intrigetetsdjupa samtal är till för oss. Vi tränger djupare och djupare in i varandras själar och där ska det stanna.

Vår relation förtjänar den respekten.

4 kommentarer:

sofie sa...

Tror inte att du behöver vara rädd att det inte håller.Jag kan även säga så här han är nog få ordig till vardags men skulle nån försöka förstöra och ljuga så då är han inte få ordig det lilla du har skrivit om honom har jag fått den uppfattningen o sen skulle nog ingen våga sig på det.För då sstängs två dörrar samtidigt för dom personerna.(Jag tror att bli ni riktigt förb är ingen av er att leka med om du förstår vad jag menar.)Kram på dig.

Anonym sa...

Förstår vad du menar.. och nej orolig har jag aldrig varit. Det här var en av mina kärleksförklaringar.. Han belv mycket nöjd när han läste:-)

Anonym sa...

Det intellektuella är lika viktigt som det sexuella...;)

Pangbruden sa...

Magnus.. helt sant