2009-03-28

Välkomna alla skyttar till årets vårfält!


130 glada skttar från hela mellansverige intar Öret i morgon. Ekers grusgropar ska fyllas av skyttar som tävlar mot och med varandra. Rena rama folkfesten.

Vi i klubben sliter som små djur under dagarna två, ja vissa av oss ännu längre. Men vad gör man inte för att ens kamrater ute i landet ska trivas och få skjuta en bra tävling.

Alla ni som är på väg hit och läser min blogg. Banan är kalas, men ta på er ordentligt på fötterna. Våfflor kommer att finnas och i kväll har det stekts mängder av ägg ute i Närkestugorna.

Nytt för i år är att vi tillhandahåller pizzaslices för en billig peng och som alltid har vi Örets trevligaste Bästaste i serveringen, i år ackopanjerad av vackra dottern minsann.

Prisbordet är som alltid välfyllt. Bla finns en fin digitalkamera, DVD spelare, dammsugare, högtryckstvätt och allt möjligt annat att slåss om. Nej strunta för Guds skull i slagsmålet, skjut om det istället.

Och ni.. I Örebro slår vi inte ihop klasser.

Välkomna vänner!

2 kommentarer:

Kia sa...

Jag bara tänker mat: "Banan är kalas" och så något om våfflor och pizzaslice. Är jag besatt?
Åhh det verkar vara så kul att skjuta (utan att någonnågot blir träffad som amn måste flå o stycka)

pangis sa...

Hungrig eller? :-) Det är Kul att skjtua KIA..Du kan börja..!! så kan vi ses på banor runt om i landet.. det finns skytteklubbar överallt i landet.. Vart bor du? Jag kan tipsa