2009-03-18

Honey.. I´m home!

Efter två mycket intensiva dagar känner jag mig som en stoppad stångkorv. Mättad både av intryck, kunskap och mat.

Mat eller fika varannan timme och så undrar dom varför man inte orkar hela vägen fram:-)

Bra dagar har det i allfall varit. Det sker mycket inom skolvärlden just nu och jag har fått en hel del matnyttig information mellan måltiderna som gör att jag kan hantera förändringarna bättre när de inträffar. Jag är förberedd och kan nu gå ner på detaljnivå.

Det stora just nu är införandet av yrkesvux och yrkeshögskola samt att SFI får en ny läroplan och ett nytt betygssystem ska börja fasas in fr o m 2011.

F.ö mina vänner har den vackra dottern fått den stora äran att sjunga solo i ett rockmedley på vårens stora skolkonsert i Conventum. Jag vet inte vem som är gladast jag, hon eller mormor:-)

Fin kväll alla. Min ska tillbringas i sällskap av de rara små doktorerna.

M a o stör mig icke:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter trevligt med lite fortbildning! Det skulle jag också behöva, man stelnar lite efter ett tag och behöver ny energi och påfyllning. Kul med dotterns solo, hon är modig! Här ska också ses på Greys, vem kan motstå den serien.....Fast Mcdreamy och Meredith börjar bli lite för puttenuttiga, det var mer intressant när de trasslade:-)

sofie sa...

Jätte grattis till er allihopa.Kram

Anonym sa...

Välkommen hem du har varit saknad.

Monica sa...

skönt att se dig här igen ;)

Anonym sa...

Trevligt att vara hemma förstår jag. Här är det däremot inte så kul, snön smälter, fåglarna skriker och stör mig på morgnarna, det regnar till och från.

Majsanochmalla sa...

Härligt!

Wow... Dottern är ju superduktig!

Jag har twittat dig.. Sett det!?

Pok

Mallatwittbralla