2009-03-04

Mera LCHF på morgonkulan

Trollbarn har växt upp. Det är något som är helt säkert. Vid gårdagens middag beslöt vi att i fortsättningen fixar dom käk dom tisdagar jag arbetar sent och dom är hos mig. Inga protester.

Morgonen bjöd även den på en rar liten överraskning. Nu kommer jag i mina jeans strl 38 igen! Vem sjutton behöver nya byxor då, jag har ju garderoben full med snygga jeans jag inte kunnat haft på ett tag:-) Strl 36 är inget jag längre far efter men det är skönt att bli av med mina kärlekskilon och bli mig själv igen.

Dagens LCHF blir:

Frukost 2 hackade kokta ägg med majonäs och en halv grape.

Lunch Broccoligratäng med rökt kalkon.

Middagen är skriven i stjärnorna för tillfället.

Om någon undrar om detta ska bli en bantarblogg eller matblogg kan jag lugnt meddela att icke. Men jag tänker meddela lite insipirationstips under någon vecka så att ni också kan komma igång.

Plus att jag får lite utlopp för mitt matintresse.

Fin dag alla

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh, gotti gooti. Älskar lhcf-mat. Jag kan rekomendera en chiligryta som middag. kyckling, kokosmjölk och en massagrönsaker.

Anonym sa...

Låter finemang!

Malte sa...

Jag gick ned 10 kg i ganska snabb följd med LCHF. Sedan har det inte hänt någonting på snart 3 veckor. Men jag mår bra och förväntar mig att jag ska börja tappa mer om jag bara håller i. Men jag saknar faktiskt pasta lite grann.

Anonym sa...

Alltid när man går ner i vikt hamanr man i s.k platåer.. kanske du behöver göra en förändring i kosten?