2009-03-07

En keps värdig en pangbrud

Det finns en keps för varje tillfälle.

Skyttekepsen med sina nedfällbara flikar är väl den som står högst på listan för eders Pangbrud. Men ingen skytt med självrespekt avstår keps:-) Utan den går det knappt att skjuta. Träffbilden far all världens väg

Fiskekepsen är även den viktig. Har man fel keps på huvudet nappar det helt enkelt inte, nej det ska vara "den" kepsen och fiskarna kommer från alla håll och kanter.

Om det är vetenskapligt bevisat? Ja det skulle jag nog tro att det är.

Storleken har måhända ingen betydelse men kepsen har det definitivt.

Gårdagskvällen blev mycket trevlig. Jag var ju iförd rätt keps, det var säkert den som gjorde det:-) Sanningen är den att en av herrarna i gänget köpte sig en Footloosekeps, tryckte ner den på mitt huvud och vips så blev jag fotad. Klart man inte undanhåller er det.

En jättebra föreställning, men jisses så mager Petra Nielsen är. Stå taniga stickor till ben stack ut under en kjol.. inte snyggt! Det finns en gräns för allt. Ni vet, för mycket och för lite skymmer allt.

Nu ska dagen börja med en god LCHF frukost, äggröra och räkor. Till lunch blir det kålpudding, bara det gottaste:-)

- 1 kg till den här veckan minsann, trots mellanmjölken förra veckan. Igår dock så fick kroppen lite av det goda fettförbrännande vita vinet, antar att det gjorde susen.

Kör hårt nu alla LCHF´are därute! God, fet och proteinrik mat tillsammans med en och annan promenad borde göra oss alla till Pangbrudar till beach 2009.

Var inte oroliga. LCHF är ingen svältdiet så några taniga stickor till ben lär vi inte få. Välsvarvade kurvor däremot:-)

Mot skjutbanan mina vänner!

1 kommentar:

sofie sa...

Hoppas att det har gått bra på skjut banan.Kram