2009-03-11

Dejt igen

I eftermiddag har jag dejt igen.-) dock ej med kära pojkvännen utan med en väninna.

Det kommer bli suveränt trevligt. Att fika med vänner är något jag gör allt för sällan numera och jag kommer verkligen att njuta stunden.

Ni vet, tjejsnack, latte och massa "pratimunnenpåvarandra", sådär som bara tjejer kan umgås och gör från dag ett tills de går i pension. Vårt privilegium som kvinnor.

Vi tjejer blir aldrig ensamma vid en separation eller dödsfall har ni tänkt på det? Vi har ofta de här stora nätverken av väninnor runt oss och även om man inte haft kontakt på ett tag så när nöden infaller, ja då ställer de flesta av oss upp för gamla vänner. Förbehållslöst.

Som sagt, ett privilegium.

Efter dejten stundar ett sånt där j-a föräldramöte igen. Dotterns skola. Dom ska resa till Prag i Maj och vi föräldrar ska tas i herrans tukt och förmaning innan så de små liven inte får för sig att supa, kn-a och slåss.

Eller smuggla Gud förbjude. De små liven kan ju frestas till att smuggla hem kaststjärnor eller sprit. För att inte tala om droger.(Man undrar just om några vuxna ska med eller??)

Personligen hade jag gillat om dottern kunnat smuggla in lite ammo till min CZ som tillverkas just i Tjeckien. Ammon är något billigare där, här kostar den 3,50 kr/skott! På en tävling går det åt ca 50 skott så räkna själva..

Men det blive väl skandal om jag föreslår något dylikt på föräldramötet:-)

Senare i kväll.. ja då är det dejt igen.. med Mc Dreamy och co.

Så var vänlig och stör mig icke mellan 21.00-22.00

4 kommentarer:

sofie sa...

Kul med tjej dejt mindre roligt kankse med föräldra möte.Kram

Lotta sa...

tack för en trevlig dejt :)

Anonym sa...

Låter trevligt det där Pangis!

Fast angående det du skriver om nätverk osv så bör en del tjejer/kvinnor (förstås även män) se till att man vårdar kontakten med sina vänner även innan dödsfall/separation.

Som jag har upplevt det så slutar många tjejer/kvinnor att vårda den kontakten när de går in i ett förhållande eller skaffar barn.

Anonym sa...

Många kvinnor bygger upp nya nätverk, i synnerhet när de fått barn.. Sen är det så med oss tjejer att även om vi under en period inte vårdar vår kompisrelation så dör den sällan ut.. En gång vän alltid vän.. Skulle vi behöva våra kvinnliga vänner finns dom där.. Så har jag upplevt det iallafall

Lotta tack själv!