2008-05-29

I afton teater

När ynglingen var en liten buppe började han spela teater på stadens kulturskola. Ett tag var han övertygad om att han skulle bli regissör, den tanken har han förvisso släppt men teater ja det spelar han än.

Ikväll är det stor galapremiär på "Hemska Lasse" en skräckblandad komedi. Självfallet går vi hela familjen i samlad trupp för att överösa honom med glada tillrop och applåder. Ynglingen som är en kreativ ung man är riktigt duktig på scen och i skolarbetet har det här med teater visat sig vara ett klipp. Hans stavningsproblematik har gett honom lägre betyg i bla svenska men hans muntliga framställningar har vägt upp detta såpass att han faktiskt får ett VG i slutbetyg. Han har ju blivit oerhört tränad i att framträda för publik genom åren.

Troligen blir detta hans sista framträdande för till hösten stundar IT-gymnasiet men vem vet i en något dunkel framtid kanske han återupptar skådespeleriet igen och blir studentspexare eller varför inte Oscarsnominerad direkt:-)

1 kommentar:

Majsanochmalla sa...

Jag blir så himla glad när ungar får vara olika, får brista i visst och somt... Och när det visar sig att de är suveräna på annat... Eller får stöd att lära sig "på sitt sätt"...

Krama Buppepojken från mig!

Pok

Mallahållerpåkillenbralla..