2008-05-09

Mest synd om mig

Egentligen har jag lust att skriva ett intellektuellt inlägg kring situationen i Burma eller varför inte ledarskap enlig Tomas Bodström. Men jag hoppar det intellektuella idag. Huvudet värker, halsen svider gräsligt, snoret rinner och ögonen är igensvullna. Inte har jag sovit särskilt mycket inatt heller. Den intellektuella och även den intelligenta nivån är nere på minus noll! Det är lägre än vad glocalnet någonsin kommer att hamna.

Jag har ett suveränt avtal som innebär att jag egentligen slutar kl 12.00 idag. Nu är jag beordrad på en föreläsning av hjärnforskaren Martin Ingvar i eftermiddag. Om jag orkar vill säga men sen blir det raka spåret till Sälen och Björnträffen i morgon. Ja vi skjuter faktiskt på en Björn, i papp. :-)

Mobilen är med så ni slipper inte undan. Eders Pangbrud är ständigt online.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara passa på att skicka en TREVLIG HELG hälsning till dig. BAMSEKRAMEN

//Mia

Majsanochmalla sa...

Gullegumman... Nu köper du Clarityn, Treo, Neseril och en stoor dunk vin...

Jag "läser mellan raderna"... Om en vän som behöver "tanka" kärlek, vänner... Omtanke och trygghet... Och massor av kul..

Ha det bäst av alla... Bloggmaraton på söndagkväll!!

*kramar om*

Pok

Mallatänkerpådigbralla

Pangbruden sa...

Tack mina älskade bloggisar. Jag varr nyss på apoteket och tankade mediciner så jag orkar dagen.. Vin finns redan:-) enligt vår vägledare har jag fått feber.. Tänk om det är fågelinfluensan?

Men era ord värmer gott i min snuviga själ:-) POK

Majsanochmalla sa...

LT är den enda som fått "fågelinfluensan" i Sverige... Enligt henne själv!??! Därför kommer hon att kunna flyga så småningom!??!

Jaha!??!

Pok

Mallafågelungemamma

Pangbruden sa...

Nejdå hon är inte ensam.. Det har jag också haft ett par gånger.. men inte sjutton kan jag flaxa för det..

Anonym sa...

Då är du på min nivå nu då! Jag har ju jobbar 3 våningar under Glocalnet ;-)