2008-05-27

Organisationen skytte och annat jämer


Jag har inget att skriva om. Eller jo det har jag egentligen men skulle jag skriva om det så vet jag att jag skulle bli nedtjatad och det har jag ingen lust med. Jag återkommer i ärendet. Och nej det är ingen vits att försöka dra något ur mig innan för det hjälper inte.. jag är envis som en gammal mulåsna och rakryggad som en norsk fura.

Över till något helt annat. Om en stund kommer personalchefen och ekonomichefen på fint besök. Röda mattan är framrullad och skrivbordet putsat. Jag ska ha samtal med dom om hur min tjänst ska se ut efter 1 juli då nya organisationen träder i kraft. Jag har varit i den här situationen så många gånger under mitt yrkesliv att det bekommer mig förga. Det blir säkert bra. Och gör det inte det så finns mängder med andra arbeten att söka.

F.ö är jag nöjd med gårdagens skytteresultat, var uppe på en nivå jag inte varit sen jag sköt förr, dvs i början på 90-talet. Kul för allsvenskan har dragit igång och då måste precisionsskyttet sitta. Förra året var vi svårslagna i allsvenskan jag och gäddorna. Vi vann Div 2 i sportpistol och tog silvermedalj i elitserien i standardpistol. Hur man utövar grenarna ska jag förklara vid annat tillfälle men tre stolta damer toppade sportskyttesäsongen förra året med ett standardpistolbrons på SM. Gissa om det ska överträffas i år:-)

Och nu blir det samtal.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur man har farsan som chef ;)

Puss & Kram Niinis

Anonym sa...

Gumman då hoppas jag du har stöttning de luxe! POK till dig och alla de dina