2008-05-11

Fågelinfluensa?

Hemma igen. Jag hatar att erkänna det men jag är ganska dålig, ja inte bara på att skjtua just nu men jag mår dåligt. Har förskräckligt ont i luftrören och vågar knappt anstränga mig av rädsla för att skratta för det gör så j-a ont att hosta. Eftersom min sambo Bästaste kom hem från Kina med något slags förkylningsvirus så befarar jag att det är fågelinfluensan. ;-) Man vet aldrig så jag håller koll på att armarna inte börjar att flaxa allt för mycket.

Jag är förundrar vi for från våren i Dalarna där björkarna knappt slagit ut och kom hem hit till blommande äppelträd och utslagna syréner. Fantastiskt.

Fjåårtisen har varit hemma märker jag. Disk finns och hennes kompisar var inloggade med sina MSN PÅ MIN DATOR vilket är strängt förbjudet. Vid ett flertal tillfällen har dom dragit in virus i den och det räcker med att jag är smittad i familjen just nu.

Nu borde jag dricka en kopp the med honung i men jag satte på kaffepannan istället. Altanen, kvällstidningarna och en kopp java med mjölk. Det mina vänner är livskvalitet.

Av alla ytliga inlägg jag skrivit torde detta ta priset. Men jag är för luddig i hjärnan av fågelinfluensan för att orka vara särskilt smart just nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ojda hoppas fågelinfluensan går fort över!
Och att datan klarar sig med , visst är det irriterande när man inte får ha sin data i fred?
Samma problem här nu,jag köpte en egen för ett tag sen 1 månad senare krasjar den gamla *grrrr* och jag har nollkoll på data , så jag är ganska nära köpa en ny ,men Magnus kommer hoppa i taket då! ( VORE KANSKE KUL O SE)
hahaha så jag vågar inte hahahadå får han blod på tand och säger att kommandoran är bortskämd!
ME´N JAG VILL HA MIN DATA I FRED!!!!!!!!!!!!!!! *KRAM OCH FLAXA PÅ DIG;)

Pangbruden sa...

Det är väl en mors rättighet att ha sin data ifred!!! :-) Kram

Anonym sa...

mn det är väl familjens dator? och sen hade du juh ingen msn och det var nödvändigt att kunna komma in...

Anonym sa...

Nope det är min min och bara min alldeles egna dator!!! Dom har egna.. Deras kompisar får släpa hit sina egna bärbara om dom vill chatta.. inte på min.. Den måste skyddas från allt vad virus heter.. :-) Jag har t o m en extra hårddisk inopererad för att vara säker på att ytterligare kort inte försvinner.. eller min musik.. :-)