2008-05-26

Klagovisa

Högar högar högar..aldrig tar dom slut. Eftersom ingen annan kan göra mitt jobb ligger det på lur och väntar tills jag återkommer. Efter den här veckans plöjning av högar lär jag behöva semester igen:-)

Men varför klaga? Solen skiner in genom mitt kontorsfönster och rummet är varmt och behagligt instängt. Till lunch vankas ugnstekt falukorv med ris och vatten. Vem behöver paté, rosévin och rostat ankbröst då? Vara ledig och få frukosten serverad? Disken diskad och sängen bäddad? Semester och ledighet är bara överskattat trams. Nej jobb och slit veckan runt så att man kan få glädjas åt att betala räkningar med lön som inte räcker det är mer min melodi..

Eller?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med vardagsliv igen va? ;) Välkommen hem hur som helst!

Anonym sa...

Tack Mattias.. oj jag njuter...not..;-/

Anonym sa...

Sluta gnäll!! Bit ihop och kom igen!!
Du har ju varit ledig.....
*fnys* samtidigt som vi hållt ställningarna.

Välkommen tillbaka!!!

Mia
http://livethosmig.blogg.se

Anonym sa...

Tack en lite åthutning fungerade;-) Kram tjejen!

Anonym sa...

Du har säkert hört talas om knasgöken! Här kommer en ledtråd: http://stureplan.topplista.com/in.php?id=4617 nr 54.... jag vill inte skriva ut bloggnamnet för då hittar hon oss och skickar förbannelser och kvastskaft och hotar och jag vet inte allt! Pch då kommer vi att förgås av avundsjuka mot henne och hennes underbara liv och alla vi andra är bönder och loppor och PUH! :-) Det är sååå sjukt!!!

Anonym sa...

Jag har mina misstankar ja...

Majsanochmalla sa...

Hahha... Gumman!

Det är bara att inse... Det är oss det är synd om! Japp!

Så... Nu knegar vi vidare!

Pok

Mallavärnaromrättenatttyckasyndomsigsjälvbralla