2008-05-29

Om tjat och Dubai

Innan folk börjar tjata och fråga så jaaaaaa jag ska kontakta läkare men jag har inte hunnit än. Och jaaa jag har en del dubbelslag men det har jag alltid och det är inget farligt! Men visst, jag är inte dum i huvudet så jag ska iväg. När jag har tid. Jag är mer bekymrad över mina knän, hur ska jag kunna åka skidor med dom i vinter? I Dubai.

Dubai ja, ni som läst i kommentarsfälten har sett att en av våra vänner och min skyttecoach ska flytta till Dubai. Det är ju bedrövligt när jag tänker på det för han är en av de bästa coacher man kan ha och en stor tillgång i skyttesverige. Duktig skytt är det med med ett SM-guld i revolver på meritlistan. Eftersom han dessutom tävlar för min klubb blir det ju än värre. Hur som helst så får man ju passa på och se till att besöka honom i detta speciella land. Jag har alltid drömt om att få åka till Dubai, har en kollega som varit där ett flertal gånger och det hon berättat har gjort mig oerhört nyfiken och fascinerad. Nu kan man ju "göra två flugor på smällen" och dels hälsa på en god vän, dels få uppleva detta märkliga ställe mitt i en öken. Och, inte att förglömma, åka skidor därav mina bekymmer med ont i knäna. Att åka till Dubai utan att åka skidor är för mig ett helgerån. Tanken är så absurt humoristisk att jag bara måste. :-)

Solen skiner, det är sommarvarmt och nercabbat och jag drömmer som vanligt om skidåkning. T o m jag själv tycker jag är annorlunda:-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också åka dit. Vårt säljmöte skulle varit där i mars men blev flyttat till Miami (fick duga) men jag blev lite sur. Tycker också det verkar faccinerande värre och den där skyskrapan går inte av för hackor... Jisses. Ska dit, så är det bara.

Pangbruden sa...

Frippo. Den där skyskrapan dom bygger "skrämmer skiten ur mig":-) Jag rä även fascinerad av det där undervattenshotellet.. man tittar ut genom fönstret på fiskarna. elt otroligt

Anonym sa...

Jag har oxå en massa dubbelslag... :/

Härligt med dubai! ÅÅÅHHHHH.... men finland får duga i helgen! :)

kramar Niinis

Anonym sa...

Niinis.. kryssning med sin själs älskade är knappast helt fel:-) Kram

Anonym sa...

Du känner dig annorlunda för att du är det! Har du inte känt det förrut?
Idag blir jag också annorlunda, ska gå upp på stan och köpa en tårta nu!

Anonym sa...

... ahhh fyller du år:-) Grattis Malte!

Anonym sa...

Måste bara fråga om ni inte kommer upp nått under ÖSM nu i helgen ? :)

Anonym sa...

Hej Madde!!! Välkommen till mig och min värld! Kul:-) Nej vi kommer inte upp på ÖSM, vi är ju VSM are:-) Vi hade iofs kunnat komma ändå men ett 40 årskalas kom ivägen:-) Håll i tjejen!

Anonym sa...

Dubai verkar ju vara coolt med alla dessa häftiga nybyggen så dit skulle jag också vilja åka nån gång om man nu nån gång kommer få bra ekonomi igen efter att ha skaffat barn??? :)

Anonym sa...

Matias: Efter tre år när dom slutar med blöjor blir det bättre.. sen är det lugnt några år tills dom blir teens!!! Passa på at lägga undan lite de lugna åren för teens är dyrare än alla blöjpaket i världen:-)