2008-07-13

Semster v 1

Jag älskar min familj, så är det bara. Även om jag blir trött och behöver vila och läsa i min ensamhet i bland så är det dom jag mår bäst tillsammans med. Inom skyttet har jag en mängd vänner vilka alla ger mig massa energi och glädje. Vi har en gemensam plattform och med tiden har jag utvecklat många olika men givande vänskapsrelationer. Häftigt!

Summa summarum har det varit en bra vecka. Men jag förstår inte vad skåningarna säger? Kan det bero på min öroninflammation månne? ;-)

Nu är jag trött, jag är så trött så att ögonen nästan står i kors;-) En syn för gudar antar jag, hoppas ni har överseende med stavfel och annat dravel för jag vet knappt vad jag heter;-) Sovit 3 timmar inatt, skjutit ett mästerskap med all den anspänning som det innebär och därefter kört i 50 mil. Punktering till på köpet...

Väl hemma väntade en ypperlig överraskning. Vi har vunnit även de senaste omgångarna i allsvenskan, vi har inte förlorat en enda match! Vi leder elitserien i Standard och ligger tvåa i sportpistolen på sämre poäng... Jag finns med på femte plats på top 10 listan i standardpistol och min vän gammgäddan låg på sjätte! Visst är det kul!!!!! För en pangbrud är det rena rama julaftonläsning eller som löneförhöjning. Nu ser jag verkligen fram emot nästa SM, 21 augusti i Sportskytte på banorna i Grimsta.

Men nu stundar snart sängläge för eders Pangbrud...

Åldern har ju som bekant tagit ut sin rätt;-)

Inga kommentarer: