2008-07-14

Bara massa dravel

Sovit gott, sovit djupt. Sovit som en klubbad oxe om jag ska vara ärlig. Teensen är klubbade än men jag låter dom vara, det är lugnast så:-)

Skönt att vara hemma igen, packa upp, tvätta lite och göra det i sakta mak. Tack o lov för dennna torra sommar för gräsmattan har väl aldrig varit så lättskött som i år. Den växer knappt. Den här veckan, v 29, brukar jag alltid klippa häckarna runt huset men icke i år nej:-) Grannen ska få blicka in i den vildvuxna fula syrenhäcken. Mig gör det inget jag kan åka till KP. Min långa syrénhäck som vetter ut mot grannens hus (märk väl att det är en väg emellan) var mycket välskött och välklippt. Nu ser den ut som the hedge from hell och så ska den fortsätta att få vara. Som han skalade den förra året (utan att fråga mig!!) var det väl på det viset han tyckte det skulle vara... långsint jag? Tror ni? ;-)

Semester v 2 innebär lite hemmajobb men även läkarbesök. En dag ska ägnas åt svärmor, vart vi far är okänt. Till helgen kommer besök från Stockholm hoppas vi. KP ska vara fodervärd åt coach fiskar och jag åt hans A-pang. Coach flyttar som bekant till Dubai nästa vecka;-( Jag och fru coach har redan vilda planer hur vintern ska tillbringas därnere... på en sandstrand... med en drink i näven och tama...ehhh bäst att sluta här:-)

Mitt i semestern drömmer jag redan om nästa, jag måste sluta arbeta:-)

Jisses vad jag dravlar.... fin dag på er:-)

Inga kommentarer: