2008-07-19

En ny vän:-)

Vissa människor klickar det med direkt. Man finner varandra omedelbart, det ligger liksom i luften. Innan man vet ordet av har man berättat om saker som tillhör integriteten och man vet att det känns rätt att göra så. Så har det varit med mina vänner, en form av själarnas förening.

Senast det klickade så men en annan människa var när jag under SM blev presenterad för fru Coach. Två meningar till varandra och vi visste båda att det här kommer att utvecklas till en kanonrelation och djup vänskap. Trist att Dubai står för dörren men desto roligare att få fara dit och umgås med denna fantastiska kvinna.

Den här kvinnan är som mig, hon kör med raka rör. Opretentiös och snygg. Smart och en sann djurvän. Hon har t o m försökt rädda livet både på grodor och ekorrar:-) Ett stort varmt och gott hjärta precis som hennes man. Vi fyra har haft en fantstiskt trevlig dag, jag har inte skrattat så mycket på länge.

En värdefull vänskap som jag ska bevara!

3 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det härligt med sånna vänner,
som det bara klickar med ;) håller med dig'kram M

Anonym sa...

Såna vänner ska man vara rädd om för det händer inte så himla ofta att man klickar på det sättet med någon..inte för mig iaf.

Anonym sa...

Inte för mig heller... därav min glädje