2008-07-17

Hemlisar

Nu ska jag berätta en hemlis om mig så var snälla och sprid den inte. Håll den för er själva för det är lite pinsamt det här. Men eftersom ni är min vänner så vill jag ju självfallet anförtro er detta. Men som sagt sprid det inte vidare.

Jo jo om två sekunder är en hemlis vars upplägg börjar såhär spritt för vinden. Vill man hålla något hemligt ska man hålla det för sig själv. Personligen har jag inga hemligheter. Jag har däremot ganska stark integritet. Men jag har passerat hemlighetsåldern och efter 40 är det ganska lätt att stå för den man är. Vara stolt över sina bra egenskaper och be om ursäkt när någon av de sämre poppar upp. Men ni ska få en liten hemlis om mig ändå, bara för att den är rätt ny för mig också. Något jag inte visste om mig själv som gör mig lite full iskratt.

Jag har kommit på att jag är lite mörkrädd när jag ska sova! Vid 43 års ålder börjar jag utveckla lite mörkrädsla. Inte alla dagar och inte när KP eller barnen är hemma. Men om jag är ensam hemma och läst någon skrämmande bok ja då blir jag lite smånojjig när jag ska släcka. Jag tror inte att det kommer in tjuvar, jag tror det finns spöken. Inte i garderoben eller under sängen men på en viss plats i rummet står någon och ser på mig. Inte farlig men närvarande och jag dras hela tiden med blicken dit.

Då mina vänner då tänder jag lampan! :-) Tror ni jag måste söka för det här? :-)..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du inte behöver söka för det ;-) Om jag skulle sökt varje gång det hänt mig så skulle jag varit fastvuxen på institutionen vid det här laget. Jag hade en period när någon andades i min nacke när jag satt på ett visst ställe i soffan och det hade inget med att vara mörkrädd att göra. Kanske helt enkelt är så att du kommit i fas med ditt sjätte sinne och det är ju bara spännande.

Anonym sa...

säkert bara tant agda ;) som vii passe på dig ;) jag tror inte du er galen.. Klem M

Anonym sa...

Du behöver inte söka. Jag är precis likadan. Måste titta under sängen o bakom dörrar o så innan jag kan somna... när jag är ensam hemma alltså.

Jag låser dörren inifrån m nyckel för att vara helt säker på att ingen kan komma in genom dörren.

Lite larvig är man allt men tror vi är helt normala ändå ;-)

Anonym sa...

O det där var jag som skrev...

Anonym sa...

Kanske dax att skaffa mörkerriktmedel pa byssan, sa att du kan skjuta spökena? om inte annat kan det ju vara bra träning för mörkerfält i höst!

Anonym sa...

Det finns inget farligt i mörkret...förutom lemlästande massmördare, psyksjuka knivmän och en och annan poltergeist. Ingen fara på taket alltså...

Anonym sa...

Du behöver inte alls söka för det där Alfons. Det är helt normalt.... Helt normalt.

BUUUUU

Anonym sa...

Tja mina vänner jag kan ju trösta mig med att min specialitet inom skyttet är just mörkerfält! ha..undan alla spöken jag laddar om;-)