2008-07-16

Om minnen och morgondagen

Att gå igenom barnens leksaker och kläder de haft genom åren väcker minnen. Många minnen. Mest goda minnen men även sånt som jag irriterat mig på. Tex när jag hittar barnens gamla badleksaker som jag trodde min exman slängt för längesen, vilket han lovade. Men mest är det goda minnen och även saknad över de småtroll de en gång var.
Dom själva har haft rena rama julafton nere i källaren när de hittat den ena saken efter den andra.

Utrop som. "Åhhhh den kommer jag ihåg" eller "Åhhh vad jag älskade den" har skallat:-) Det är även kul att idag få höra vad de tyckte om sina saker och vilka minnen dom har över dom. Vi har osentimentalt slängt massor men vi har även sparat. Sparat för framtiden, de kommer ju faktiskt få barn en dag. Dom finaste sakerna såsom alla barbiedockor, lego och böcker ska vi sälja på loppis. Kläder, bortstt från sparhögen, har vi skänkt till Myrorna.

Ett gott dagsverke har det varit. I morgon tar vi fridag, barnen ska åka till sin pappa en sväng för de följer med mig och bästaste på den årliga Dalarnatrippen nästa vecka. Jag ska följa med KP och svärmor på den traditionella familjeblå resan. Det innebär att KP bestämmer vart vi ska och vi andra får ge honom glada tillrop över hans smarta val av resmål;-)

Men först läkarbesök, om jag nu har någon tid vill säga:

4 kommentarer:

Anonym sa...

vart i dalARNA SKA DU? mONICA

Anonym sa...

MEN VIST KÄNNER MAN SIG NÖJD NÄR MAN FÅR IHOP SINA HÖGAR ?
Tänkte ifall du inte hör vad jag skriver så tar vi STORA bokstäver hahaha.
jag rensar ju själv här hemma ,men inte för flytt bara för min egen del, less på alla greier, Hoppas jag inte ångrar mig sen bara för här går det undan,men det finns ju att köpa nytt som Min Maguns säger ;)Monica

Anonym sa...

Sälen.. vart annars:-)

Anonym sa...

ja det är ju klart hahaha borde jag ha räknat ut , *ler*