2008-07-15

Röj röj röj

Att rensa ett hus inför försäljning och flytt är tidskrävande har jag insett idag. Hela fyra vändor har jag kört till Atletippen. Allt från kläder till annat skräp som gamla damsugare och fritöser har forslats bort. I morgon ska jag fortsätta, tur att jag bor nära. När skräpet är borta ska vi plocka ut de finare sakerna och hyra loppisbord. Sälja billigt. Det finns allt från knappt använda ridhjälmar till ouppackade kaffeserviser och slalomutrustningar i min källare. För att inte tala om alla leksaker och barnböcker. Vart vi fått allt ifrån? tja vi har tävlat en del och barnen har provat på sporter och tröttnat i omgångar. Sen växer dom ju.

Tro nu inte att jag aldrig slängt något tidigare för det har jag, flera gånger men det fylls på hela tiden.

Skönt är det iallfall med rejäla röj. Jag är ganska osentimental av mig så det mesta ryker. Myrorna har även de fått mängder, riktigt fina barnkläder, skidoveraller och knappt använda joggingskor.

Slitsamt skönt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

va kul du måste ha ;) när flytter ni?

Monica

Anonym sa...

Gud vet..när allt är klart..:-)

Anonym sa...

Man borde kanske flytta oftare än man gör, eller helt enkelt inte samla på sig så mycket prylar.

Anonym sa...

En flytt kan vara ganska skön på det sättet att man just får bort massa skit som man inte behöver. Jag och tjejen är nog ändå väldigt duktiga på att slänga/sälja saker eftersom jag är allergisk mot överfulla förråd mm.

Däremot bävar jag för när morsan ska flytta från huset som hon o pappa skaffade 1980. De har inte slängt en enda pryl tror jag och stort som fan är det brrrrr

Slit inte ihjäl dig nu och kul att du skriver så snälla saker om Max tycker jag :)

Anonym sa...

Sälja huset och flytta!!!!! NU på en gång........Hinner knappt upp till Ångermanland och tillbaka och så ska du puts väck??????

Anonym sa...

Bästaste.. ska jag inom överskådlig framtid kunna sälja och flytta måste jag börja röja nu..