2008-07-30

Bröllop

Jag är ingen modebloggare så läs detta inlägg med andakt för så många fler lär det inte bli:-) Ska på bröllop på lördag och som kvinna har man ju inget att sätta på sig. Sagt och gjort for jag till stora köpcentret. Hittade denna kortärmade, knälånga, tunt stickade klänning och långa vita figursydda kofta även den tunt stickad. Till det höga svarta slingbacks. Vad tror ni om det? Inga tights utan snygga nylons för att dölja åderbråcken. Vi ska vara ute på kvällen så då tar jag på mig ett par snäva, vita cigarettbyxor under och byter ut slingbacksen mot svart/vita ballerinor. Ett tag funderade jag på hatt, jag klär i hatt, men den jag hittade var för stor och det är inte snyggt. Brrr nu vill jag inte modeblogga på en evighet...

På tal om bröllop däremot så friade kära pojkvännen igår. Han hade nog inte tänkt sig det men jag hörde allt och då är det "point of no return":-) Vi pratade om helgens bröllop. Brudparet har haft otur med dubbelbokning av lokalen och undrade om de fick sätta upp partytält på skjutbanan i stället. Om det kan man tycka vad som helst, jag tycker mest synd om dom. Att hamna i den situationen 3 dagar innan bröllopet kan inte vara kul och då ställer man upp. Hur som helst när KP och jag pratade om det så slinker följande ur honom: "Ska vi gifta oss och ha stor fest utanför stora skjuthallen?" Självfallet svarade jag ja. Inte till bröllopsfest utanför skjuthallen utan till frieriet:-) Han blev lite ställd raringen när han kom på vad han sagt. Vi har en ständig disskussion i frågan och han har gjort en grej av att vara motsträvigare än vad han egentligen är.

Om vi gifter oss så blir det i all enkelhet i Sälens fjällkyrka. Jag, KP, barnen, bästaste vännen och ev min syster med familj. Det blir inte iår men det blir av för nu har han ju t o m friat;-)

9 kommentarer:

Flunkbuster sa...

Jahaja, klädmode fattar jag inget av men hoppas att det blir en trevlig tillställning i helgen.
Du kan hälsa brudgummen (och kanske även KP) att det finns en maträtt som gör att den sexuella aktiviteten bland förälskade par avtar med över 90%!!!!
Maträtten heter: Bröllopstårta!

Anonym sa...

Jag vet.. been there done thar you konow:-) Så när KP och jag gifter oss ska vi inte äta någon tårta iallafall:-)

Anonym sa...

Blondinbella kan gå och dra nåt gammalt över sig.... ;-)

Anonym sa...

Åh, du kommer bli skitsnygg i den stassen. En riktig brallis. Ha det så trevligt.

Anonym sa...

Snyggt! men det är ju det som anstår en pangbrud! Det verkar ha löst sig med alternativ festlokal iaf. Så det blir inte skjutbanan:-) Jag ringer imorgon så lägger vi upp planerna. Present är införskaffad, och nu återstår bara feststass till Yngelfröken. Gulp!

Anonym sa...

GRATTIS! Såg det först nu, är ju allergisk mot modeinlägg som inte är mina egna...;)

Anonym sa...

Magnus.. du verkar vara den ende som har ögonen öppna

Anonym sa...

Och jag nu först.... Då jag läste bröllop del två... GRATTIS! Eller säger man så?

Anonym sa...

Tack Frippo!