2008-07-12

En pangbruds blogg


Guldet blev till, om inte sand, så iallfall silver. I lag precision hade sekretariatet glömt att lägga in ett lag så vid prisutdelninen fick vi veta att våra killar inte vann utan fick silver. Inga sura miner dock, att vinna silver i precision på SM är stort nog. Men sekretariatet härnere har schabblat vid fler tillfällen, värst var när en funktionär skrev fel på en av B-gubbarnas skjutkort så att han i stället för att skjuta om guld fick skjuta om brons... sånt svider men händer tyvärr allt för ofta.

Idag är det stora klassen, öppna C som det heter. Alla mot alla, dvs ingen dam eller veteranklass ca 500 starter. Det brrukar vara både spännande och kul, men det blir sent innan allt är klart.. mycket sent.

I morgon far Taikonlägret norrut igen, hur vi ska hinna packa och få plats med allt i bilarna är i skrivande stunde en gåta men på något sätt lär det väl lösa sig.

Fin dag alla, hoppas ni orkar att läsa om allt skytte... men ni är ju faktiskt på en pangbruds blogg:-)

1 kommentar:

Vedhuggaren sa...

Jo, läsa orkar man men inte skriva. Skytte är kul men sommarvärmen gör att man går på lågvarv. Nu dags för en kall öl igen! :)