2009-05-15

Min förklaring till min djupa besvikelse!

Eftersom det uppenbarligen är folk från nämnda krets, om än felskriven, inne här och läser.. (Aldrig får man vara ifred:-) Så är det väl säkrast att jag lugnar ner mig.

Jag är inte upprörd på mina egna vägnar, men på klubben och mina kamraters. Eller rättare sagt vår besvikelse är djup och det oförstånd vi mött är inte ok. Jag skulle aldrig behandla en ankommande skytt, en gäst på det viset.

Att inte ens få prata med tävlingsledningen när man försöker kontakta dom. Att få höra att "det visst finns människor som är morgonpigga" när man frågar vänlig om det går att få en starttid så man slipper gå upp kl 03.00 på natten. Ja ni läser rätt!! Vi har 30 mil och det är ett mästerskap men det är som att köra huvudet i väggen. Den ena bortförklaringen efter den andra, ibland får man till en lösning, man hävdar att man har principer men man följer dem inte fullt ut.

När kamraterna ger upp, orkar inte bråka längre utan lägger ner sin start. Duktiga skyttar som avstår ett mästerskap ja då får man inte ens pengarna tillbaka. Man har försökt och försökt men stångat sig blodig.

Det är endast av principiella skäl, ej ekonomiska, som man ej betalar tillbaka pengar meddelas det via mial. Två mycket duktiga men fattiga tillika arbetslösa skyttar förlorar 650 spänn och vår klubb 260 kronor och det av principiella skäl för att det stått i inbjudan. Men att vara medelsam när dom försökte påtala det orimliga i en starttid det glömde man. Eller hade ingen lust.. vad vet jag?

Ingen annanstans i detta avlånga land har jag hört om maken.. aldrig.. och tro mig jag hade förstått det om en skytt bara struntat i att dyka upp. Men vi har på förståeliga skäl tvingats avstå och meddelat i tid. Nu har man två platser till förfogande om någon vill ha dom och tjänar dubbelt, ja tredubbelt för efteranmälningar sker till dubbel startavgift. (Jag kan förstå det med.. det är värdelöst om skyttar inte anmäler sig i tid) Men lagavgifterna?? Ett lag tar ju inte upp någon plats..

Principiella.. my ass!

Till saken hör att det är inte sååå många starter att det inte går att lösa, då hade det varit en annan sak. Antalet motsvarar bara en lite större ordinarie tävling.

Jag och de flesta med mig skulle aldrig någonsin behandla en skyttekamrat på det här viset oavsett klubb för skyttar är mina vänner och vi gör allt för att det ska fungera på bästa sätt. Åtminstone försöker vi kompromissa.

Möjligen var jag hård i min dom i tidigare inlägg men det var så jag kände det när jag läst mailen och någon skugga på hela kretsen ska inte finnas..

Nu hoppas jag på en bra bana, en fin tävling och att de från ÖPSSK, jag med även om möjligheten är minimal:-), rockar fett på söndag!!!

Fin helg alla och tack för att ni iddes läsa.. och snälla ni skippa sura, elaka kommentarer till detta inlägg, jag är tillräckligt besviken som jag är.

Inte den bästa uppladdningen direkt.

:-(

6 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Idioter..

Priciper är till för att brytas. Och pengarna ska åter! Det är faktiskt inte okej att agera som dom har gjort!

Nä.. Nu blir jag riktigt förbannad.. Ska de behålla 2 arbetslösas pengar? Har de inte ens något hjärta i kroppen?

Pok

Mallaskickabajspåsartilldembralla

Fru T sa...

Ingen sur kommentar bara ett stort LYCKA TILL och håll i nu. Du måste fokusera på tävlingen, ja jag vet att det kanske är svårt just nu men du kan :)

sofie sa...

Vad det än stod i kommentarerna som jag ej hann läsa så ta inte åt dig. Jag fick en massa förmaningar av min läkare om att lyssna på kroppen å inte tvinga den o göra saker som den inte vill, ska ringa till sjukgymnastiken på Måndag, fick en kur inflammations hämnande medicin. Kram på dig och trevlig helg. PS: tycker synd om er att ni inte får tillbaka pengarna.

pangis sa...

Tack aslla, Fru T.. det ska vi både jag och KP .. Vår gemensamme vän R. R är väldigt utsatt..:-/

Malte sa...

Det är säkert en logistiker som har lagt starttiderna. Jag tror nämligen att de blir avprogrammerade från sunt förnuft vid utbildningen. Jag har hittills inte träffat en enda utbildat logistiker som fattar hur logistik fungerar i praktiken.

pangis sa...

Proffessor i fysik är han..så du har inte helt fel.. dom har tryckt på automatiseringsknappen i Win shooter..Det är tydligt Jag tycker det är trist för JC och RR De andra var inte heller sugna och det snackas en del bland andra skyttar med, kan ju inte vara kul att fplk snackar skit bakom ryggen på en heller, ska du med till Sälen?