2009-05-17

Glädje sorg och för mycket solsken

Listan på vad som gick snett kan göras lång. Taskig uppladdning, för tidig starttid och för starkt solljus. Liksom kvällstidningarnas analyser av Malenas dropp i Melodifestivalen igår analyseras dagens skytte härhemma.

Jag sköt bra, riktigt bra. De svåra stationerna klarade jag av galant. Jag började andas ut för jag visste att nu var resten av banan en helt ok resa. Stödhand och hyfsade långa skjuttider bereder mig aldrig några problem.

..Men där kom solen.. och ack vad den sken. Är det något som ställer till det för mig så är det starkt solljus. Mina ögon slår bakut och protesterar hejvilt. Jag ser inte kornet utan blicken dras obönhörligen mot figuren. En dödsynd. Skotten sitter tätt och fint men straxt under.. :-(

Men det är inget att gräma sig över, skyttet är inte mitt liv, det är mitt intresse. Vad som däremot är mitt liv är min familj. Min själs älskade och våra barn. Min KP är arg och besviken idag men min son förstår ni..

Min son. Min duktige, vackre, kloke unge pojke han är minsann Västssvensk Mästare och guldmedaljör i juniorklassen i fältskytte.

Glad mamma Pangis glömmer alla sorger och bekymmer..

:-)

5 kommentarer:

Monica sa...

grattis gratis va roligt;)

bästaste sa...

ÅH, va kul!! Hälsa den långe ynglingen

Anonym sa...

Stort grattis till Samuel prata med han lite efter sista station, han kommer att bli farlig ;).. Stort grattis /Fryksdalsbruttan

Pangbruden sa...

Tack .. vad kul att du är här!!!! Han var verkligen laddad.. tillräckligt för att glömma slutstycket på station 7:-) Men det gick ju bra ändå.. Han startade morgonen med korv och makaroner:-)

Mattias sa...

vad kul för sonen! grattis till honom och en stolt mor