2009-05-07

Krångel!

Gaaahhh

Vi är anmälda till VSM, västsvenska mästerskapen. En hyfsat kul tävling man inte gärna missar. Det är en stor tävling också, prestigefylld.

I år går den i Trollhättan, eller skogarna utanför Trollhättan. Vi har minst 30 mil dit.

Med anledning av det så bestämde KP och jag att vi bara skulle starta två varv, dom är kända därnere för att lägga märkliga starttider. Men med två varv skulle det fungera.

Trodde vi.

Först hade dom glömt mig i B starten, när vi mailade om det fick jag en lång harang om hur svårt det var att lägga patruller och bla bla bla..

Lugn o fin tänkte jag och påpekade att jag var korrekt anmäld och hade betalt och ville ha en starttid i anslutning till de som jag samåkte med. Jag räknade t o m upp dom:-) Trevlig var jag med och blev trevligt bemött tillbaka så jag trodde.. "Nema Problema"

Ack vad jag bedrog mig.

Nu kom nya starttider.. Vi får skjuta redan 07.50 på morgonen! Det innebär att vi måste gå upp kl 03.00 och åka 04.00 för att hinna. De som har mycket närmre, ex Göteborg, dom har senare starttider..

Jamen va tusan tänker man med som arrangör då? Så j-a svårt är det inte att lägga ut patruller även om det kan vara knöligt ibland. Men man tar alltid hänsyn till folks resväg.

Vi får se om det blir något VSM för våran del.

Det finns gränser och jag kan lova att när KP blir förbannad är han inte att leka med. Man jävlas inte med KP eller hans kvinna hur som helst.

:-)

3 kommentarer:

Doc sa...

Hmm... KP betyder knallpulver eller hur?

Pangbruden sa...

Typ.. :-)

sofie sa...

Fy vad taskigt gjort av dom. Kram