2009-05-03

Ännu en dag i mitt liv, mitt skytteliv

Det blir inte mycket hallaballoa i afton i det Pangiska hemmet. Trötta efter tre dagars skytte. I morgon startar Örebroserien så då ska vi på igen. Allsvenskan har också dragit igång..

Jag ska inte klaga. Skyttet berikar mitt liv på så många sätt. Min familj, min kärlek och många av mina bästa vänner finns i den världen. Så att klaga vore idiotiskt.

Vi gäddor (mina skyttetjejer från klubben) tog storslam på dagens kretsmästerskap med undertecknad som silvermedaljör:-) Just det att det var vi tre som hänger ihop i ler och långhalm gör det hela mycket roligare. Nu gillar jag dom andra tjejerna med men vi tre har ett särskilt systerskap. Något speciellt som vi byggt upp genom åren. Jag gläds alltid med dom lite extra.

Nu ska jag servera tröstevin till min själs älskade. Jag tror inte att han är helnöjd med två bronsmedaljer, även om han gläds med de två som spöade honom.

Nästa helg skyttefritt. Inbokat i kalendern sedan länge. Vi måste helt enkelt flytta ihop nu. Så är det bara:-)

Nej jag är inte gravid. Långt därifrån kan jag lova. Här närmar vi oss svallningarnas underbara tidesera.

2 kommentarer:

Mattias sa...

Hej Pangis! Hoppas helgen var bra och vad roligt att ni ska bli sambos!!!

Nu är det lösen ett tag på min blogg som ingen kommer få ta del av medan jag funderar på hur jag ska göra framöver med bloggen. Fast jag kikar ju in här ibland förstås och så kan vi höras på fb också.

pangis sa...

OK.. Det vet du att jag respekterar! Hoppas ni haft en bra helg med! Vi hörs på fejjan!

Vår ihopflyttning har pågått ett år och det dröjer kanske ett tag till men nu börjar kanske båda att vilja ta tag i det mer..