2009-09-20

Det kommer mera..del 3

Tog en runda med gräsklipparen. Med bra musik i öronen och en nyservad klippare i solskenet var det inte allt för betungande.

Efteråt tog jag mitt ansvar och röstade i kyrkovalet. Så länge jag är medlem är det min demokratiska rättighet men även till viss del skyldighet att göra min röst hörd. Vill jag inte rösta kan jag lika gärna gå ur kyrkan.

Något jag för övrigt planerar att göra.

Det gladde mig att sonen och hans polare A kom förbi med röstkorten i högsta hugg. Här skulle det förstagångsröstas och till på köpet cyklade dom! Det i sig var ett mirakel:-)

Nu blir det LCHF lunch. Blomkål och en köttfärsröra med mycket grönsaker och grädde i. Det verkar som om det även blir två matlådor av det hela. Finemang.

De s.k kvällstidningarna är inköpta. Ett gammalt söndagsnöje. Inte för att jag tycker att dom är särskilt bra men vanans makt är svår att bryta. Förr i tiden när jag var lite mer av en partybrud än en pangbrud tillbringades söndagarna i sängen. Lätt bakis läste man tidningarna, drack kaffe och rökte för fulla muggar:-) Men det var andra tider för sisådär 25 år sen.

Andra tider och andra värderingar.

Inga kommentarer: