2009-08-07

Morgonsvammel

Vaknar tidigt och tittar ut genom fönstret. Strålande sol vilket verifierar mitt beslut att vara ledig idag:-)

Egentligen borde man packa bilen och fara iväg till en sjö men jag tror jag tar solsängen i trädgården istället.

Fjunet arbetar sista dagen idag. Skönt för honom att få en veckas ledigt innan skolan startar igen. Han har varit så duktig och fått mycket beröm. Jag har lyckats med den gossen kan jag konstatera:-)

Dottern däremot har nog haft sitt livs lataste sommar men jag tycker mig minnas att sonen var lite så förra året med. Jag tror det är en utvecklingsfas och försöker ligga lågt med tjat. Man får välja sina bråk och jag hoppas på att hon skrapur upp sig lite nästa år.

Helgen är fortfarande ett tämligen oskrivet blad. Lite sol, kanske lite skytte, vi velar än men det lutar likat tornet i Pisa åt att vi deltar. Hemmatävlingar ska premieras. Sen måste jag ju försöka ta revanch på Gammis som spöat mig de senaste två gångerna:-)

Gammal är ju äldst:-)

4 kommentarer:

Gammgäddan sa...

Jag ser fram emot en tuff match på skjutbanan. Efter tävlingen får ni väl ta en sväng till badplatsen så blir det en skön sommarutflykt också när du nu tänker stanna på tomten i dag. Ses på lördag.

Pangbruden sa...

Alltid kul att tävla mot er mina käraset skyttegäddor.. Vi har bestämt oss till 75%..KP är mycket tveksam

Lennart sa...

Själv är jag på jobbet och sliter, tar min andra kopp kaffe och en chokladbiskvi. På eftermiddan ska jag först åka och mata en kompis burfåglar, sen hämta min packning och så bege mig norrut.

Pangbruden sa...

Då dres vi på söndag Lennart..Kör försiktigt!!!