2009-07-09

Guldet blev en slant

Man kan ju tycka att 120:-/gram är kass betalning, SMS guld säger 145:- men när jag läste mer noggrant så var det dagspriser där med.. Man vet inte vad man fått i slutändan.

Hur som helst så fick jag ihop nästan 20 gram och en bit över 2000:-

Tack för det!

Ni ska veta att det här guldet var inte värt ett smack för mig. Jag hade lika gärna kunnat kasta det. Min gamla förlovningsring hittade jag i ett badrumssåp, vigselringen låg i en skål på kontoret. I mitt gamla smyckeskrin fanns trasiga gamla guldörhängen, ett par ringar som förlorat sina stenar och sin charm samt ett armband i tre delar som legat där och skräpat i snart 20 år.

Jag kanske förlorade ett par hundringar men ärligt, det känns som jag fått en hög stålar för ingenting. Jag visste knappt att man kunde sälja sitt gamla guld, jag visste ju knappt att jag hade det kvar:-) Sån är jag.

Städat och röjt, alla lådor och några skåp är rensade. Tre påsar skräp till tunnorna och massa pengar på fickan.

En härlig dag i regnet mina vänner!

2 kommentarer:

Ina sa...

Gjorde som du, samlade ihop en massa liggande ringar .. från ex:ens tid som man var förlovad med. (Låter som ajg varit förlovad i massor, men så vardet inte). Men som du säger.. man fick ihop en del pengar i fickan. Inte illa *vink*

pangis sa...

Heej välkommen till mig! Det behövs ju bara ett eller två ex så får man en slant:-) Fin dag till dig