2009-07-27

Dagens förmidagssvammel

Sista semesterveckan då. Jag har varit ledig länge iår känns det som. Är utvilad och relaxad och faktiskt redo att börja arbeta igen.

Visst får man lite "börja jobba ångest" men samtidigt blir det tradigt att vara hemma. Lite tjatigt. Jag tillhör dom som har mer energi ju mer jag har att göra så att arbeta är oftast bara positivt. Jag gillar helt enkelt att vara på jobbet.

Märkligt kanske men så är jag ju inte ordinär på något vis:-)

KP har haft tur som en tokig och hans pass kom idag. Nu kan vi checka in on-line och han slipper nödpass. Han har ju faktiskt tjänat 1500 spänn på det och borde kunna bjuda mig på middag:-) eller? :-)

Å andra sidan har han shoppat presenter till mig i helgen. Nu kan man inte förvänta sig juveler av en man som KP men en dunk miljövänlig bensin och spikmatta från Tradera har jag fått, det är kärlek det.

Jag funderade dock på om han tyckte jag skulle börja upptäda på cirkus.

Pangbruden goes Eldslukare och fakir.

1 kommentar:

aca sa...

jag håller med om att i slutet av semestern är man taggad att börja jobba, lika mycket som man är slut i början av semester, jag har min första dag i dag så jag bara njuter av att göra ingenting, men det kommer bara hålla i sig några dagar det vet jag, vilar bäst när jag gör något roligt med männsiskor jag tycker om