2009-04-17

Survecka

På det stora hela har det varit en riktig skitvecka det här. Månne det inte framgått i bloggen men så är det. Små stickiga händelser varje dag har förpestat min tillvaro.

Det är inga personliga bråk utan saker såsom krångel med fakturor som fått lösas och det tar en evinnerlig tid. Sjukdom vilket medförde att jag inte sköt så bra som jag borde. Krångel med skjutsar, folk som inte dyker upp på möten och ungar som inte plockar in i diskmaskinen.. osv.

Nej en riktigt survecka har det varit.

Nu är jag på jobbet. Jag är inte typen som orkar såsa hemma hur länge som helst. Jag går på halvfart och stannar inte hela dagen.

I helgen ska jag be till alla makter jag känner till om att v 17 blir bättre än vad v 16 varit.

Peace alla!

4 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Raringen..

Nu kan det bara bli bättre! Jag lovar!

Pok

Mallahaenskönhelgbralla

sofie sa...

Håller med Malla,nix det blir ingen njutning på balkongen.Hela Sollefteå stormar bort.Det är svin kallt här ute.Hoppas även du får en härlig Fredag kväll.Kram

sofie sa...

Middan jag ska ha i kväll kanske skulle vara nåt för dig.Ingridienserna har jag plockat i hop själv är även en som älskar att prova laga mat utan recept utan jag mixtrar och för det mesta blir det gott.Innan du får reda på allt måste jag kolla om det blir gott först så jag inte lurar dig.Kram

Mattias sa...

Ja, vissa veckor kan ju vara lite jobbigare än andra. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka för dig och att du är frisk då!

Ha en trevlig helg!!!